10 nisan 2008 galatasaray beşiktaş maçı

mad
uleb kupası çeyrek final karşılamasıdır. 8’li finale kalmış iki türk takımının çeyrek finalde eşleşmesi pek iyi olmasa da artık yapacak bir şey yok. en azından bir türk takımı yarı final oynayacaktır.

maç saat 19.30’da kanal24 ve eurosport 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacaktır. torino palavela arena’da oynanacak maç lige göre çok farklı bir anlam taşıdığından ve tek maç olmasından dolayı her iki takım için zorlu bir maç olacaktır.
sepulturk
61-60 galatasarayın üstünlüğü ile sonuçlanan maçtır. bütün maç boyunca her iki takım da rezalet hücumlar izlettiler bize sağ olsun. kimse de çıkıp savunmalar iyiydi demesin. faulleri %50 civarı attılar. üçlükler ise %15 civarıdır her iki takımın da.

bütün maç boyunca bütün galatasaraylılara saç baş yolduran cüneyt erden ise maçın kahramanı oldu. 0/7 ile üçlük atarken son 6 saniye kala maçtaki ilk üçlük isabetini buldu ve takımına 61-60 maçı kazandırıp maçı da 3 sayı ile tamamladı.

sonuçta ne olursa olsun türk basketbolu açısından muhteşem bir geceydi. iki türk takımı çeyrek final oynadı ve şimdi bir tanesi yarı finalde.

edit: ayrıca eğer avrupada herhangi bir başarı elde edilecekse önce biz elde ederiz. sonra peşimizden gelenler olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol