otellerde damsiz tatil yapılamaması

mad
güzel ülkemin garip olaylarından biridir. ülkedeki birçok otelde geçerlilik kazanmıştır. neymiş efendim bayan müşteriler rahatsız oluyor imiş. özellikle de yaz aylarında gelen "rus" turistler. 2-3 erkek tatil yapmayı bırak tek kişi bile rezervasyon yaptıramıyormuş. sokayım böle işe demekten alıkoyamıyorum kendimi. ulan zaten türk halkına yaz tatillerinde otel fiyatları iyi geçiriliyor, ne amaca hizmet ediliyorsa turistlere daha bir ucuz oluyor. bununla birlikte sen kalk böle bir yasak getir.

bekar erkek kalkıp tek başına gidip bir otele tatil yapamıyacak, var mı böyle bi anlayış yahu. arkadaş grubu olan gençler, yazın tatilinin amk yerine, pansiyonlar da mı sürünecek?

+ buyrun efendim.
- tek kişilik bir oda istiyorum ben.
+ damsız almıyoruz efendim.
- nası almıyorsunuz.
+ bildiğiniz bayan yoksa almıyoruz efendim. bu şekilde rezarvasyon yapamıyorsunuz.
- mnskym.

veyahut türk erkeklerinin hepsini evlendirelim. bir de 3 çocuk yapalım. rte amcamızında isteğini yerine getiririz.

bir de kız arkadaşı olan var olmayan var, kızla ilişki kuran var kuramayan var. çok ayıp. bu kadar zorlama olmaz. hadi bay-bayan ilişkilerini geçtim, afedersin gay arkadaşlar çift olarak gelebilecekler mi?

evveliyatında rus turistleri kınıyorum diğer caz yapan ülke bayanlarıyla. abaza türk gencini halinden kurtarmak gibi ulvi bi görevi bu şekilde sabote etmek gerçekten terbiyesizlik. kınıyorum.

ahanda haberin tamamı;

http://tinyurl.com/6hnnah


ps: şaka bi yana bu sene tatile gidemiyorum lan. tatile gidecek sözlük bayanlarına selam ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol