ömer ulusoy

angelus
6 nisan 2008 akdeniz üniversitesi çatışması nin başrolünde bulunan, alnındaki kocaman kılıç dövmesi ve elinde silahı ile sağa sola umarsızca ateş eden, mhp nin redettiği ve fakat her ne hikmetse bu red edişe rağmen bir şekilde parti ile ilintisi ortaya çıkınca antalya mhp il yönetimininin kaldırılmasına da aracı olmuş olan çirkin insandır. ha bu çirkinliği fiziki görünüşünden ötürü de kullanmadım, ayrıca belirtmek isterim.

edit: tamam her türlü çirkin bi insanmış.
sepulturk
hala yakalanamamış birisidir. istedikleri kişiyi itin götünden çıkarabilen güvenlik mensuplarının başarılarını takdir etmekteyim hala bu adam yüzünden.
angelus
zannediyorum iki dilim baklava çalmış olsa hemen yakalanabilir bir birey olurdu kendisi. lakin böyle silahlı baskın gibi basit bir nedenden ötürü emniyet kuvvetleri fazla meşgul olmak, mesai harcamak istemiyorlar. onlar da haklı tabii.
sepulturk
dün akşam itibariyle emniyet kuvvetlerimizin muhteşem bir operasyonu ile bir hafta üzerine yakalanabilmiştir kendileri. üstelik emniyet kuvvetlerinin kankaları olan ülkücü abilerimizin teslim ettiği söyleniyor bu adamı. ulan hadi diyelim ki cidden ülkücüler teslim etti de bizim polisimiz ne yaptı o esnada. hiç çekip kenara bu ülkücülere sormadı mı "nerede buldunuz, bu adamı nereden tanıyorsunuz, niye ihbar etmediniz" gibi soruları?

nasıl bir garip ülkede yaşıyoruz artık ben anlayamıyorum. bir de süper medyamız günlerdir bu aklı selim arkadaşımızı provaktör olarak lanse ediyor. ulan ne provakatörü, adam bildiğin çetebaşı. yemediği halt kalmamış bugüne kadar hala provakatör bu adam. ayrıca muhteşem bir aklama operasyonuna da girişildi kaç gündür. her solcuya pkklı diyip yaftayı gömen halkımıza karşı bu silahı çok güzel kullandı medya ve bu adamın ülkeyi bölmek isteyenlere karşı bir gözüpek kahraman olarak gösterdiler. ha bunu açık açık yapmadılar, anlayan anlamıştır zaten yapılanı. anlamayanlar ise zaten haberleri izlerken bir yandan da esra erol la izdivac izleyen arkadaşlarımızdır.
angelus
facebook topraklarında kendine fan bulabilecek raddeye gelmiş olan insanımsıdır. hayır bu adama mı kızsam, yoksa faşist duygularını her alanda göstermeye meyilli diğerlerine mi kızsam henüz ona da karar vermiş değilim ben.
nickten yana sansim yok
olaydan sonra iki gün sazlıkların arasında, sonraki üç gün ise sokakta kaldığını söylemiştir sorgusunda. korkutmak için değil öldürmek için silah sıktığını da itiraf etmiştir.

ülkeyi karıştırdıkları için allah’tan belalarını diliyorum.
fastjunkie
keşke orda türk bayrağı yakan "üniversite öğrencileri" de yakalansaydı dediğim olayın içinde bulunan biri. ya da en azından basına yansıtsalardı olayı doğruca.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol