atm den günlük para çekme limiti

independence
atm ismi ile anilan, bankalara ait para cekme makinelerinden, 24 saat icerisinde maksimum cekilebilecek para miktari.bankasina gore degi$kenlik gostermektedir.garanti bankasi’nin gunluk para cekme limiti 800 ytl idi en son bildigim.

edit:garanti bankasi atm lerinden gunluk para cekme limiti 1 000 ytl ye cikartilmi$.altin noktalardan ise 800 ytl cekilebiliyormu$ gunluk.
angelus
gayet gereksiz bir uygulamadır. şirketinizle anlaşmalı bir bankanın atm.sinden maaşınızı almaya çalıştığınız zaman ilgili maaşın tamamını sırf bu limitten ötürü diğer ay almanız gereken ücretin tarihine yakın bir tarihte ancak alabiliyorsunuz. "e git bankadan çek maaşını" gibi sesleri de duyablmekteyim, lakin orada da çok sıra oluyor, evet.
van ness
yanılmıyorsam vakıfbank ta 800 ytl dir. arkadaşlar kızacak ama bu yanlış bir uygulama değil. diyelim ki atm kartınız ve şifreniz çalındı. o zaman direk hesabı boşaltırlar. ama siz aynı gün içerisinde iptal edene kadar en fazla 800-1000 ytl kaybedersiniz.

(bkz: ben kendimden biliyorum)
independence
garanti bankası bu limiti 1500tl ye cikartmi$. ayrica ihtiyac halinde ekstradan 1000 tl daha cekebiliyorsunuz ancak bu komisyona dahil. yani bankada duran paranizi cekmek icin garanti bankasina komisyon oduyorsunuz evet. komisyon en az 2,5tl, daha yukari bir meblag olursa da %1,25 oraninda komisyon aliniyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol