ahmet kural

0 /
laughter
şu sıralar bir bulut olsam dizisinde öğretmen harun’u canlandırmaktadır.

ancak şöyle bir tespitte bulunayım; kendisi gazi dizisinde gayet bıçkın bir delikanlıyı canlandırıyordu. hani vurdu mu oturtur cinsinden. ama bu dizide gayet halim selim bir öğretmeni canlandırıyor ki kabadayı mustafa’dan bir kaç dayak yiyor. mustafa ona kabadayılık taslarken de hep içimden geçiriyorum, gazideki hali birden canlansa da şu deliye gününü gösterse diye. evet diyorum, çünkü konduramıyorum, kendisi bir önceki dizide dövülmedik kötü adam bırakmıyordu da. artık oyunculuk gereği mi senarist isteği mi bilemedim. hadi bu neyse de eğer necati şaşmazı bir gün naif bi köy öğretmeni rolunde görürsem cıngar çıkartırım bilmiş olun.

edit: evet, şöyle denebilir; bu adamlar oyuncu, ki ahmet kural üstelik tiyatro eğitimli bir oyuncu, her rolün hakkından gelebilmeli, her rolde oynayabilmeli. ama ben tipik bi türk izleyicisiyim işte. bi dizide kahraman gördüğüm adamı başka bi dizide cani olarak görmek istemem. istemem arkadaş, hem mevzu bahis sıradan dizi işiyse yani sanatsal bi yan yoksa, -sonuçta asıl oyunculuklarını sinemada ya da tiyatroda da izleyebiliriz ama bu iş daha gündelik- bunu talep etmek de hakkım. istiyorum işte, belki sallayan olmaz ama yine de söyliyim dedim. ayrıca yine kendi kendime tartıştım. tamam, kabul ediyorum, şizofreni etkilerini bende hissediyorum. ama zararsızım valla...


fofay
antalya’ya geldiğinde kendisine play station da pro evolution soccer da beş attığım kişidir.hala unutamamıştır,acılasıdır,ana kuzusudur.
antalya yavuz selim lisesi mezunu olan ahmet kural konya selçuk üniversitesi radyo televizyon bölümünü bitirdikten sonra ben şöhret olacağım nidaları ile sokaklara fırladı.şu an baya prim yapmıştır kendisi.
cirkinbeti
suratı çok karakteristik bu yüzden komediyi de dramı da güzel oynuyor tabi bunun nedeni tatlı suratı değil nefis oyunculuğu da olabilir.
esrakesh
şimdi fark ediyorum ki dostlar bu adam bildiğin yakışıklı.. hele güneşin oğlu nda... her ne kadar orhan gencebayın gençliği gibi dursa da şu ülke sınırlarında bıyığın yakıştığı 2 erkekten biri. diğer için (bkz: bülent inal). ha ahmet açık ara önce orası ayrı.

aklımın erdiği kadar böyle mimik yapan bir oyuncuyu daha önce gördüğümü de hatırlamıyorum.

bozmaz kendini bu çizgide devam ederse önü açık benden söylemesi..
independence
dun ak$amki işler güçler bolumunde deneme cekimine gittigi sahne defalarca izlenebilecek bir sahne. muhte$em rol yapti adam, agzim acik izledim. gozumde degeri kat be kat yukseldi tek bir sahne ile. tebrik ediyorum tum ictenligimle.
don draper
26. bölümde ferideye evlenme teklif etmiş, cevap olarak avustralya’ya gideceğini öğrenince üzüntüden kendini alkole vurmuş
murat cemcir’e kurduğu cümleyle beni bitirip tv’ye amuda kalkarak bakmama sebep olmuştur...


- o sadece benim sevgilim değildi. o aynı zamanda benim doktorumdu..
her seni seviyorum dediğinde bana kalp masajı yapardı..!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol