spor salonu

igor
gereginden daha fazla sosyal olan insanin bile bir yerde icerideki topluluktan cekinebilecegi ve ayrica "ya simdi geldik ama hangi aletten baslasak kosu bandi guzel heralde" seklinde bunyeye yardim cagrisinda bulunurken "lan bu kosu bandi nasil calisiyor mina koyim" gibi sendromlarla da ugrasabilmek insani cileden cikarabilir. kisacasi kacacak yeriniz yok sortunuz ve t-shirt girmissiniz iceriye "ben bir arkadasa bakip cikacam" da diyemessin. karizmayi cizdirmek icin birebir zannimca.
nerobianco
norveç’teki bilim ve teknoloji üniversitesi’nin yaptığı araştırmaya göre, kadınların spor salonunda çok fazla vakit geçirmeleri doğurganlıklarını etkiliyormuş. kısırlığa neden olması çok kötü bişi evde yapın sporunuzu hanımlar. tv karşısında ebru şallı izleyin mesela. ciddi kilo veriyo insan.
esrakesh
çok enterasan bir yerdir. misal iki ağırlık kaldırınca hemen aynanın karşısına geçip karın kaslarına bakanlarla doludur.
independence
cok enteresan bi yerdir. gittim mi spor yapan kizlarin goguslerine ve kalcalarina odaklanirim direkt olarak. insani cok acik sozlu yapar, enteresanligi orda.
herkonudafikrimvar
pazartesi itibariyle yüzlerce yeni üyeye merhaba diyecek salonlardır. sonbahar kış sezonun da yeni kararlar alanların ilk geleceği yerdir. yeni üyelerin büyük çoğunluğu 2 defa geldikten sonra bir daha gelmeyecekler, üyeliklerinin kalan kısmını nasıl iade alabilecekleriyle ilgili kafa patlatacaklardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol