cumhuriyet gazetesine molotof kokteyli atılması

sepulturk
ilhan selçuk’un son icraatidir. yaklaşık yarım saat önce şişli’de gerçekleşmiş. e tabi ilhan selçuk yaptı, ya kim yapacak. siz de az değilsiniz. hemen günahsız insanlar geldi di mi aklınıza? ne acı.

http://www.ntvmsnbc.com/news/440979.asp
chavez
gece 00.00’da gerçekleşmiş olaydır. çocuk yaşlarında üç saldırgan tarafından gerçekleştirilmiştir. olaydan sonra gazete güvenliğinin takibi sonucu saldırganlardan 13 yaşında bir çocuk yakalanmıştır.
http://tinyurl.com/2uknxk
isyankarmuhabir
cumhuriyet gazetesiniin krokilerini dogu perincek hapishaneden ilhan selcuka ulastirmistir, kemal alemdaroglunu arayan ilhan selcukta bu olayi gerceklestirmek icin birkac adaam bulmasini ister, olay gene bu cetenin isidir buyutmemek lazim, munferit bir olaydir. hem bu cete gibi dusunenler daha once madimakta yakmadikmi kendi kendilerini, ugur mumcuyu havaya ucurmadimi ilhan selcuk ve cetesi, ee bahriye ucok, ahmet taner kislaliyida oldurduler, hrant dinki de gupe gunduz sirtindan kahpece vurmadilar mi, az daha unutuyordum, danistay baskinini duzenleyen ilhan selcukun sol kolu degilmiydi, (yargilanirken seriat isityorum basbakinim demiisti bu cocuk, ahh be ilhan usta nasi egitmissin ajanlari)

yaniliyorsam duzeltin ama ozetle bu molotof olayi kedidir kedi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol