komünistler yüzünden hitler e sempati duymak

offf be
hitlere duyulan sempatiye bulunan kılıftır olsa olsa. hiç bir insanın başka insanları sabun yapan bir adama içinde insanlık kaldığı sürece sempati duyması mümkün değildir. duyuyorsan vardır sende de bir hitlerlik. buna da komünistleri falan sebep gösterip kendini kandırmamak gerekir.
angelus
çevresinde ana maddesi insan olan herhangi bir sabun görmemiş birey söylemidir. ha ben de görmedim evet, görmeyi de istemem.
isyankarmuhabir
bazılarının neden komunizmden bukadar korktuklarını anlamamak

anlamlı edit: komunizmden bu kadar korkanların aslında toplum yararına birsey uretemeyeceklerınden korktuklarını anlamak
elma sekeriiii
komunistlerin bizlere canavar gibi gösterildiginin kanıtı olan cümle.

adam mı yer bu komunistler ne yapar? devlet düzenine kar$ıdır, sosyal e$itlik isterler. kendi i$lerini kendileri görmek isterler, kendi ev sınırları içerisinde kendilerini yönetmek isterler.

türkiyedeki sol komunizm degildi. önceki jenerasyonlar devrimcilerden korktular, solculara komunist yaftası yapı$tırıldıgı için devrimci gencleri komunist olarak algılayan halk onlardan korktu...

ne var yani, benim babam da solcu ama gayet insan canlısı. komunistlere kar$ı hayvanlardan korkar bir biçimde gösteri sevdasına dü$enlere fa$ist ve psikolojisi hiç bir $ekilde yerinde olmayan hitlerin kafası girsin e mi?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol