esra erol la izdivaç

0 /
independence
hafta ici her gun star tv’de yayinlanan, esra erol(kimse artik bu.) sunuculugunda ya$li ya$li insanlarin kendilerine e$ bulmaya cali$tiklari, televizyonun ne hale geldigini en net $ekilde gozler onune seren igrenclikler silsilesi.
independence
esra erol’un kendisine e$ bulabilmek icin hazirladigi program olma ihtimali gozumde cig gibi buyuyor.zira google isimli motorda "esra erol un kocası" diye arattim, hicbir sonuc alamadim.
westkhan
şöyle bir diyolog geçtiğine şahit olmuşumdur
es.e:eski kocan nasıl biriydi
kadın:çok döverdi çok içerdi
es.e:ozman biz bir şarkıyla göbek atalım değilmi hanımlar
bence esra erol her türlü durumda oynamaya proglammış bir android.
van ness
acaip derecede aşmış saçmalıkta bir program. 10 dakikada bir elemanlar çalıyor esra erol iki sallıyor bırakıyor. evlenmeye gelenler ayrı bir sosyolojik ya da bilmem ne konusu. bir kere denk geldim yetti.
enharista
saçmalıklar serisinin bir üst seviyesidir, bazı kanallar da kadınlar çıkar ağlarlar, bazıların da adamın teki karısına seslenir anırır gibi bağırır, bazıları da çıkar böyle programlar yaparlar ne de olsa saçma olan her şey gayet güzel reyting bulur.
(bkz: allah belanızı versin)
pinhan
her cikani oynattigindan ve reklamlar vs anonslarinda kici yerinde durmadigindan yakin zamanin seda sayani olma yolunda ilerleyn hatunun sundugu insanlarin geyik yaparak izleyenleri aptal yerine koydugu ilginc program. sosyolojik arastirma konulari.
elma sekeriiii
kendisi çok ho$ bir bayandır. komiktir programı da, arada izletir kendini. ama bugünkü programına banu alkan’ı çıkartması gerçekten çok kötü olmu$. bıktım bu kadının gögüslerinden ya...
orqn
şöyle bir diyaloğa şahit olduğum program:
mehtap: nuri bey aylık geliriniz ne kadar?
nuri: sana bakacak kadar.
angelus
banu alkan ve memeleri sayesinde herhangi bir şey izlenememektedir. daha büyük ekran bi televizyon almam lazım bütünü görebilmek için. evet.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol