vatan kurtarmaya hazır ülkücu gençlik

chatter
ayrıca çok degişik takıntıları vardır bu insan grubunun.şöyleki;
neden oruç tutmuosun derler bi köşeye çekerler garibanın tekini tekme tokat döverler.bir gün sonra bu grubumuz bir çeşme başında yana yana su içerken görülür üstelik yine ramazan ayında.
bir başka hadise;
bacımdır yan gözle bakmam derler ama okulun arka bahçesinde götürürler götüreceklerini.böyle bir anlayışa sahip vatanımızın vazgeçilmez savunucuları.
illdisposd
çoğunluğu milliyetçilik adı altında faşistlik yapan, tek başlarına dolaşmayan, yaklaşık 100 200 kişi olmazlarsa eğer kimseye kafa tutamayan kişilerdir. ayrıca onlara göre sakal bırakan, zamanında türk kesip bunu simge yapmak için sakal bırakan hıristiyanla aynı ve türk kesip bunu simge yapmak için favori uzatan yahudiyle aynıdır. liselerde başlar genelde bu tür topluluklar ama bakarsınız istiklar marşından kaçarlar. nerde kaldı milliyetçilik nerde kaldı vatan sevgisi? ama iş faşistliğe geldiği zaman asarlar keserler..
igor
zamaninda bir yazarin dedikleri geldi aklima; "bu ulkede siyasetten anlamayan dunyada neler olup bittigine kafa yoramayanlarin sececegi ve kolaylikla dusecegi tuzak milliyetciliktir." diye ne kadar da dogru soylemis.
gefgez
azinlik irkcisi, escinsel hayrani, yurtsever adi altinda yemedik b*k birakmayan zavallilardan kat ve kat daha yurekli olan babayigitlerdir. al bak babayigitten su dortluk hediye ola bilmeyenlere:

çıktığı ini bilmeyen,
kaç asırlık kini bilmez.
soyunu, dinini bilmeyen,
gün gelir haddini bilmez.
bitterend
azınlık, eşcinsel düşmanı faşistlerdir. milliyetçilerdir ama "azınlık" yerine " azinlik" gibi, türkçe harfler kullanmayı unutmuşlardır.
istenmeyenadam
sadece kendini kurtarmaya hazır bizim gibi keyfine düşkünler olduğu sürece kampüsleri ülkücülerin,devleti fetoşçuların,sokakları da kürtçülerin ele geçirmesi yadırganacak bir şey değildir.bıkmadan am,göt, yarrak tanımı yapıp suya sabuna karışmadan yaşayan karışanı da "vatanı sen mi kurtaracan " tarzı ucuz küstahlıklarla ezmeye çalışanların "vay babam meydan kimlere kalmış " nidaları pek bir anlam ifade etmez.tabi ayar vermek ,küstahlık yapmak , bıkmadan usanmadan en traş konular hakkında entry kasmak varken kim uğraşacak böyle ucuz işlerle hem zaten vatan kurtarmak yumurta kokulu köy çocuklarının işi.güpegündüz 6-7 kişinin linç girişimine uğramadığımız sürece pek de umrumuzda olmaz şayet böyle bir olay olursa da gaza gelip o hışımla bir entry patlatırız sonra kaldığımız yerden aynen devam...
valin
+++ülküdaşlarım çaylarınızı için adam dövm..y. şey vatan kurtarmaya gidiyoruz!!
--hurraaa!^+%&(/½$#£

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol