her girilen ortamda sevgilinin elini bırakmamak

mad
50 karakter sınırından dolayı çok hoş bir devrik cümledir. "her girilen ortamda sevgilinin elini bırakmadan dolaşmak" olacaktı halbuki başlığımız. gelelim başlığa;

olay için gereken malzemeler:

- aşkın bokunu çıkarmış bir çift. (cins seçimi tercih meselesidir)
- iki adet el.
- birbirine kenetlebilecek 10 parmak.

olayın vuku bulacağı yer ayırt edilmez çiftler için. her ortama ayak uydurabilirler. sokakta, bim’de, alışveriş merkezinde, okulda, kantinde, konferans salonunda, denizde kısacası orda burda her yerde elini bırakmadan dolaşmak pek fazla görülmekte artık. "sana ne lan ibiş, sevgilin yok diye mi böle konuşuyosun" diyebilirsiniz bittabi fakat olayın bokunu çıkarmış bu çiftlerin ne yapmak istediklerini pek anlamış değilim ben efendim. sanırım farklı boyutlarda yaşanıyor aşk ya da yaşanan ne ise artık. genelde egemen taraftar erkek oluyor böyle durumlarda. kızcağızın elini sımsık kavramış kızın elinde bulunan damarlardaki kan dolaşımını kesmiş bi şekilde ordan oraya, bir aşağı bir yukarı geziliyor efendim. sanki kızı tutup kolundan kaçıracaklar. heralde bu içgüdüyle erkek bireyimiz hayvanımsı koruma güdüsünü ortaya atıyor ve kızımızın elini kullanım dışı bırakıyor.

ayrıyetten gösteriş meraklısı çiftler vardır elbet. bunlar da girdikleri her ortamda gösterirler kendilerini ve o 10 parmağı birbirine kenetlerler. karşısındakiyle muhabbet ederken bile bırakmazlar sevgilinin elini bulundukları ortamda.

+ rıza gelsene bi şey göstercem.
- olm görmüyo musun?
+ mnskym senin.

kimi zaman yemek yiyemez bazıları.

+ aşkım yer değişelim mi?
- niye ebru.
+ e bırakmıyosun elimi sol elimle nası yicem yemeğimi.
- ben bitiriyim sonra yersin. bırakamam şimdi elini.

işte böyle garip haller ortaya çıkar kimi zaman. siz siz olun öyle her ortamda böyle girişimlere girmeyin ya da siz bilirsiniz ak. girerseniz girin.

ps: aşkım tek elle entry girmek zor oluyo bi dk.
armour
kalabalıkta yürürken arkada kalan öndekinin ayaklabısına, paçalarına basmaya mecbur kalır hep. pazarda doya doya domateste seçtirmezler birbirlerine. sonra araba kullanırken birlikte vites değiştirmeler falan.. iç bayıcıdır. elde poşetlerle buluşmaya gitmek bir nebze de olsa ferahlatıcı olabilir. en güzeli hiç buluşmamak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol