vites kolunu kavramis sevgililer

armour
araba içindeki sevgililerin yolculuk esnasındaki el ele tutuşma şekli bu. çiftlerden biri arabayı kullanırken aynı zamanda da el ele tutuşmaya kalkınca vitesi ilgisiz bırakamayacaklarını anlıyorlar. sonra onu da aralarına almaya karar veriyorlar. ve vitesin yeri (maalesef ki)sabit olduğundan, eller de orada buluşmak durumunda kalıyor mecburen.
hoştur iyi oluyordur belki fakat dışardan bakıldığında hiçte öyle durmuyor. vites kolunu paylaşamamış ve de bırakmamakta kararlı, ısrarcı iki rahatsız insan görüntüsü veriyor. arabayı park edip vitesi araya sokmadan tutuşmak daha sağlıklı sanki.
nah
bir de birbirlerine araba kullanmayı öğretmeleri vardır ki daha bir samimidirler. el ele verip direksiyonu kavrarlar, biri birinin kucağına oturmuş falan. işte gerçek sevgi budur. hiç bir zaman ayrılmazlar.
ludingirra
otomatik vitesli arabalarda sorun yaratmaz bu. eğer değilse;

arabayı kullanan sevgili, yanındakinin elini vites koluna koyar ve kendisi ikisini birden tutar. şu romantik ortamı bozmak istemem ama, ilerde şey var; eee konvoy. onun sollanması lazım. farkettiyse harika; farketmezse, ortadaki elin avuç içi damarlarının birbirine geçmesi ve çatırt diye bir ses duyulması muhtemel.onun için yan koltuktakinin eli en üstte olursa daha iyi.

pek sever bazıları dolmuş ve otobüslere aşağıdan afişe olmayı ama amaç bu değilde vites koluyla bütünleşmek, o muhteşem kolla birlikte daha iyiye en iyiye gitmekse, evde pc başında joystick tutarak bir nebze de olsa giderilebilir bu heves.
rapunzelkibritsatar
"aşkım sol ayağımı da debriyaja koyayım, sende ayağını üstüne koy" gibi sayko deliliklere gebe durum. ama bana göre sol elle vites değiştirmekten iyidir.
-niye çekiyosun elini ya?
+sol elle vites değiştirmen beni kahrediyor da ondan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol