kişinin kendine zarar vermesi

mitili
"kişinin kendine verdiği zararı düşmanı bile veremez."

kim dedi bilmiyorum. belki de kimse dememiştir aklıma nerden geldi onu da bilmiyorum. pardon hangi sözlük bu?
max
insanın kendine verdiği zarar, adı üstünde kendinedir.diğer insanların yapmacık bir şekilde buna engel olma çalışmaları (bugün çok içtin, uyuşturucu ölüm demektir, manyak mısın bırak o jiletle kollarını kesmeyi vs) kişiyi bundan vazgeçirmek yerine sinirlerini bozup bu hareketi körükler . her insan kendi kapısının önündeki ve çatısındaki kar yığını ile ilgilense daha hoş olur kanısındayım. bana göre her insan sadece ve sadece kendini düşünmektedir. yapılan her iyilik aslında iyiliğin yapıldığı kişi ile iyiliği yapan kişinin arasındaki sözde arkadaşlık bağını sağlam tutmak için yapılır ya da kişinin iyilik yapıp kendini mutlu hissederken duyduğu haz için...
salome
kendine duyulan ofke sonucu; durmaksizin gunlerce yemek yemek, hicbir sey yememek, alkollu-yuksek hizda korumasiz motor kullanmak,bicak-caki-jilet yardimi ile vucutta kesikler meydana getirmek, igne batirmak, tirnaklamak, uyusturucu kullanmak, sabah-aksam gunlerce alkol almak,vucuda sicak utu basmak, karsindakine cok kotu davranmak (ki karsiliginda size siddet uygulasin fiziksel veyahut sozel)...ve benzeri davranislar sergilemektir.
valin
bazı kesimlerin hoşuna gitmeyecek de olsa bu yazı yazıcam yine de.masturbasyon tamamen kişinin kendi kendine zarar vermesidir cinsel yönden tabiiki.erkekler için genellikle masturbasyon kullanılması bilinmeyen bir silahtır.kullanılması bilinmediği için bu şekilde zarar vermektedir.şahin k abimiz açıkça belli etmiştir bir konuşmasında.gençler şahin k ya sorular yöneltiyorlar büyük üstad yüce ilim irfan insanı da cevaplıyor.konumuzla alakalı soruya gelelim şahin abimize derler ki "abi sen hiç masturbasyon yapıyormusun?"abimiz gayet klas cevap verir
şahin k:"bizim milletimiz 31 çekmeyi bilmiyo mesela sen kaç dakika 31çekiyosun"
--ee abi 2-3 dakika falan
şahin k:sen?
-5 dk
şahin k:işte bakın bilmiyosunuz 31 çekmeyi gerçek 31 bir saat çekilir ben çekiyomuyum çekiyorum tabi ama 1 saat çekiyorum hatta 2 saate kadar durmayı deniyorum.siz 3-5 dakika çekiyosunuz ondan sonra da kadının yanında erken boşalıyosunuz.

efendim hasılı bilinçsiz masturbasyon erkek için kendi kendine zarardır.yararlı bilgiler verebildiysem eğer ne mutlu bana.

.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol