kat von d

mad
arjanti doğumlu dövmeci hatun kişisi. jackass’ten bildiğimiz steve-o’nun arkadaşıdır ayrıyetten. çizimleri de harikulade olmakla birlikte, hafif "taş" damgası vurulasıdır.

http://www.katvond.net/
greyfurt
yuh insanıdır. dövme olayında aşmış arkadaşlarıma bile azim sebebi olacak organizmadır. (kendisi insan olamaz. mümkün değil çünkü;http://tinyurl.com/38vsho)

not: onun bu kalitede çalışabilmesi için müşterinin biraz uyuşuk olması gerekir. zira o tonlamaları yapmak için müşteriyi kayışla bağlamak gerekebilir.
illdisposd
kendisi nuevo leon, meksika’da 8 mart 1982’de doğmuştur. annesi ve babası arjantinli olmasına rağmen kökenleri alman, italyan ve ispanyol karışımıdır. bu nedenle dğeişik bi aile yapısı vardır. dövme yaşantısına 14 yaşındayken ayak bileğine "j" harfi yaptırdığı zaman girmiştir. şu anda ise dünyanın sayılı dövme sanatçılarından biridir. aynı zamanda bir televizyon şovu da vardır. kendisi tapılmayacak biri de değildir aynı zamanda.
elma sekeriiii
hatun muhte$em bir yüze sahip.

tamam orasını idrak ettim de, yahu nasıl oluyor da bu kız kendi vücuduna o kadar çok dövme yapabiliyor anlamı$ degilm? zira baldırına onca $eyi çzmek için tepetaklak durması gerek.

ellerine saglık ayrıca da, gerçekten marifetli. dövme degil resim yapıyor mübarek...
angelus
prensip olarak dövme yaptırma taraftarı olmasam da, olur da karşılaşırsam kendisi ile tüm vücudumu emanet edeceğim leziz bir hatundur. ohş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol