2 nisan 2008 fenerbahçe chelsea maçı

0 /
angelus
bitimine müteakip kimin nasıl bir iddia girişiminde bulunacağını şiddetle merak ettiğim karşılaşmadır. bu sefer kim ne giyecek, kim neresini kesecek, ve sonrasında, olası bir tur geçme aktivitesinin sonrasında "eheheh ben aslında öyle demedim de şöyle dedim" şeklinde kıvıracak bunlar da merak ettiğim bir diğer konular. ha maç ne olur derseniz "güzel oynayan kazansın" şeklinde politik bir cevap vermekle yetinirim.
theraflu
elerse türkiye’de bayram olur diye tabir edebileceğimiz şampiyonlar ligi çeyrek final 1.maçı.ertem şener’in sunmaması ve ilker yasin’in yorum yapmaması futbolumuzun selameti açısından çok önemli olacaktır bu maçta.
mad
yine star ekranlarına bizleri bağlayacak olan maçtır. ilker yasin abimiz yorumcu olarak katılmadan olmaz tabi. bir de ertem şener maçı anlattı mı tadından yenmez.
spongebob
yeni bir shevchenko krizi yaşanılması olasılığı yüksek olan maç. yine de bir türk takımı olmasından dolayı başarılar fenerbahçe.
ludingirra
fenerbahçe’nin son 1 senelik dünya kulüpler sıralamasının tepesinde bulunan sevilla’yı elemesinin ardından bugün chelsea ile yapacağı çeyrek final ilk maçıdır. chelsea ile daha önce türk takımları arasında oynanan maçlar ve skorları şöyle olmuştu:

28 eylul 1999 chelsea galatasaray macı: 1-0
20 ekim 1999 galatasaray chelsea maçı: 0-5
1 ekim 2003 chelsea besiktaş maçı: 0-2
9 aralık 2003 beşiktaş chelsea maçı: 0-2

2 nisan akşamı kadıköy’ü chelsea’ye dar ederek güzel bir sonuçla ingiltere’ye gitmektir artık hadise.

fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadı’nda saat 21.45’de başlayacak karşılaşmada, hakem bo larsen’in yardımcılıklarını aynı ülkeden bill rene hansen ve henrik sonderby yapacak. karşılaşmanın dördüncü hakemi ise nicolai vollquartz.

greyfurt
ülkemiz takımını yürekten destekleyeceğimiz maçtır.
fenerbahçe bana göre en iyi kurayı çekmiş olmasına rağmen (evet chelsia-evet en en iyi kura) ilk maçı kendi evinde oynayacak olması büyük dezavantajdır.
ne diyelim; hayırlısı olsun.
orion
fenerbahçe - chelsea bu eşleşme fenerbahçe adına acı bir realitedir.anelka fenerbahçe’de kezman chelsea’de olsaydı, ne olurdu derseniz sonuç değişmezdi.
van ness
fenerin gamze yerine başka bir yerini öptüreceği maç olacaktır inşallah.

bu arada gamzeciye edit: dostum polisten dost servet ten orta saha olmaz..
2026 sonya
bir avuç gs li hadsiz’in chelsea yı karsilamak üzere havaalanina gitmesi üzerine fb’nin kazanmasını daha da yürekten istediğim maç olacaktır ...
kekec
maç saatini beklemek bile ayrı bir heyecan veriyor ...
kim bilir maç saati heyecan hangi doruklarda olacak...
fasa fiso
o degil de maca dogru programinda mehmet ali erbil, ugur dundar ve petek dincoz un ne isi var onu anlamis degilim.haydi diyorum ugur dundar iki kelime laf edebilir kefeye koyulacak.ama yani petek kizimizdan hic umudum yok.sen evinin kadinisin otur oturdugun yerde.mehmet ali erbil de keza oyle.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol