system of a down dinleyen şehit çocuğu

melankomik
maalesef ülkemizim acı bir gerçeği. baban, amcan cephede savaşsın, sen git türk düşmanlarının müziğini dinle. vay amına koyim. bilmiyorlar ki efendim, dünyadan haberleri yok ki. ama habarraaaguraagh grubunun basçısının annesinin kızlık soyadı ne diye sorsan bilir velet. türk milleti gibi bir milletin gençliğinin bu hallere düştüğünü görmek üzüyor netekim insanı..

edit: lan ben ironi yaptıydım.
imphotep
ilk kez kendi kendime ironiye düştüğüm durumdur.gayet vatansever insan olmama rağmen,sık olmamakla birlikte dinlemekte ve beğenmekteyim..ayrıca bu tarz söylemlerinden de haberdarım..insan psikolojisi..hemen haklı bir yön arıyor yaptığı şeyin..yok düşündüm..fakat bulamadım..kim ne kadar küfür etse bana haklıdır.fan değilim ama beğeniyorum napiyim..
bi de bunu şeye benzetiyorum...
kan davası güden ailelerin gençleri birbirine aşık olurya..o misâl..
passive
iron maiden dinleyen, öğretmen çocuğundan ya da britney spears dinleyen, memur çocuğundan hiçbir farkı yoktur..
prensedonmepotansiyeliyuksekkurbaga
insanların kişisel düşüncesinden dolayı icra ettiği sanatı hakir görmeye gerek olmadıgını düşünüyorum.kişilikleri ne kadar beş para etmez ,aşağılık ,adi kalitesiz de olsa müzikleri çok iyi.kendi kişiliklerinin kalitesi ne kadar düşükse müzk kalitesi bi o kadar sağlam.ben pek dinlemem fakat sezarın hakkı sezara.yani pekala bir şehit çocuğuda dinleyebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol