yasaklı sitelere girmek için yapılması gerekenler

independence
cok onerilmese de $u $ekilde yaparsaniz, extra hicbir $eye gerek kalmaksizin dilediginiz her siteye giri$ yapabiliriniz.

ag baglantilarim / yerel ag baglantisi / tci / ip protokolu(cift tiklanacak) / $u dns leri kullan / 1. dns: 4.2.2.1 / 2. dns: 4.2.2.2 / uygula / tamam

artik her siteye giri$ yapilabilir.

edit:bu ba$ligi ba$ta moderasyon olmak uzere anket olarak algilayacak olanlar illaki olacaktir.oysa anket bile sayilsa(ki sayilabilir) birilerine ciddi anlamda faydasi olacaktir bu ba$ligin.ozellikle her uc gunde bir, herhangi bir internet sitesine kapatilma cezasi verildigi bugunlerde, bu ba$lik muhakkak pek cok insanin i$ine yarayacaktir.

"bu anket lan" diye ayar verme cali$malarina girenlerin $u anda yasakli bir site uzerinde yukarida yazilanlari denedigini gorur gibiyim.
greyfurt
1) bilgi sözlüğe girilir.
2) abidik başlıklar açılır.
3) sonra hukuksal şaibesi olan bu başlıklar yönetimin malum yerinde patlar.
4) bilgi sözlüğe erişim yasaklanır.
5) sonra bilgi sözlüğe erişmek için bu başlıkta anlatılan türlü maymunluklar sergilenir.
not: tebrikler. artık yasaklı sitelerden en az birine her gün erişmek zorundasınız.
independence
ba$ligin ilk entrysi dns tarafli yasaklanan sitelere giri$ icindi. tib ve bdk kendini geli$tirdikce bizler de kendimizi dogru orantili olarak geli$tiriyoruz. kendilerinin yasaklarini yasaklamak, kendilerinin sansurunu sansurlemek en buyuk keyfimizdir $u dakikadan sonra.

$imdi anlatacagim metodu yurtdi$inda ya$ayan arkada$larimiz icin anlatacagim. olur ya bir gun amerika olsun, kanada olsun, italya ingiltere ya da benzer az geli$mi$ ulkeler olsun, bilgi sozluk’u falan yasaklarlarsa anlatacagim yontemle giri$ yapabilirler. turkiye’de ya$ayan arkada$larimiz kullanmasinlar bu yontemi, cok gereksiz olur. boyle ozgurlukler icerisinde ya$arken proxy falan kullanmak niye ki?

dedigim gibi anlatacaklarim sadece yurtdi$inda ya$ayip olasi bir sansurle kar$ila$tiklari zaman ne yapacagini bilemeyenler icindir. hamdolsun ulkemizde oyle bir sikinti yok.

anlatacaklarim firefox icindir.

adim 1: $u adrese girilir ve bir proxy bulunur, test edilir, cali$iyorsa alinir bir yere not edilir;

http://www.ip-adress.com/proxy_list

adim 2: araclar / secenekler / geli$mi$ / ag

bu sekmeye kadar eri$ilir.

adim 3: vekil sunucu ayari yazan yerin yanindaki tiklanan bolum aktif hale getirilir.

adim 4: daha once secilen ip adresi port numarasina kadar(: i$aretine kadar olan rakamlar) http vekil sunucu bolumune yazilir.

adim 5: iki nokta ust usteden sonra gelen 4 rakamli port numarasi port alanina yazilir.

adim 6: kaydet denilir tamam denilir cerezler ve internet gecmi$i vs. ne varsa temizlenir, firefox kapatilir yeniden acilir.

bu kadar.

anladigim kadari ile ulkemizde bu teknigi xvideos ve benzeri sitelere girmek icin kullananlar varmi$. allah onlarin belasini versin. bu siteler kapatiliyorsa vardir degil mi bir sebebi? turk aile yapisi falan nice olacak sonra? bu i$lem sadece yurtdi$inda ba$ka ulkeler tarafindan uygulanan sansurleri delmek icin. çin olur, libya olur, ne bileyim kanada almanya italya ingiltere amerika gibi az geli$mi$ ulkeler olur, hep bunlar icindir.
uraz
ilk önce hangi yasaklı siteye girilecek ona karar vermek gerekmektedir,daha sonrasında ise hangi siteye girilecekse o sitenin ruh haline bürünülmelidir, zira sözlük sitesine girildiğinde alınan ya da alınacak olan haz ile diğer başka sitelere girildiğinde alınan ya da alınacak olan haz aynı değildir. önce hangi hazzı yaşamak istediğimize karar vermeliyiz . ayrıca "yasak olan her daim güzeldir" bu söz karşından ne kadar tukuluyuz onu da bilmek gerekir daha sonrasında ise pc başındaki kadın erkek yaşlı genç çoluk çocuk ne varsa püskürtülmesi gerekmektedir. hatta odanın da dışına çıkarılmalıdırlar. daha sonrasında ise hemen yukarıda yazılanlar uygulanmalıdır..
simplist
içeriden tanıdık bulmak, giriş izni olan birinin refakati ile girmek, site girişindeki güvenlikçi ile ahbaplık kurmak gibi yöntemler denenebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol