gazze de yaşanan insanlık dramı

idiamin
bazı israilli askerlerin fuze atmadan once telefonla arayarak az sonra evinizi başınıza yıkacagız tarzı ibnelikleriyle dram kelimesinin yetersiz kaldıgı olay.
benduruyorumsebagitti
bir de, şakşakçılarıyla birlikte kullandıkları bir ifade var ki: "hamas da pkk gibi terörist"

bizden bir yetkili de çıkıp: "puştun başkanı! sen cehennemin dibinden gelip işgal ettin oraları. burası bin yıldır türk ve kürtlerin ortak vatanı. dini bir, dili bir, gönlü bir kardeşlerimizi, sizin gibi konjonktür devletimsilerinin oyunları bizden ayıramaz. filistin bm’nin sayısız kararına göre işgal altındadır. hamas da %80 oy alarak seçimle gelmiştir. ’biz her gün asalım keselim, direnmesinler’ deseniz, sanki bu kavanoz dipli dünya düzeni size karşı tavrını değiştirecek."

abd maşası israil, ya da israil maşası abd. şeytanın maşası abd ve israil, insanlık onuru hakkınızdan gelecek!
durusu
sebebi, müslüman dayanışmasının yerlerde sürünmesidir. komşun aç iken tok yatamazsın diyen dinin mensupları, neredesiniz?
nickten yana sansim yok
dramı yaşayanlar gerçek insan, dramı yaşatanlar insanımsı, dramı izleyenler nebat insan...


nebat insan: varlığından habersiz, niye yaşadığını bilmeyen insan.biz
insanımsı:varlığından haberdar fakat varlığını sadece öldürmek ve dünyayı cehennemleştirmek amacı etrafında birleştirmiş insan.malum şahıslar/ülkeler
gerçek insan: insanlığı ve kutsalı için mücadele eden, haksızlığa boyun eğmeyen fakat haksızlığa uğrayan insan. malum...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol