hiç kız arkadaşı olmayan kızlar

melankomik
devamlı erkeklerle takılan, "oolum kızların muhabbeti sarmıyo be" diyen, "ağğbi, ulan, ibne" gibi hitap kalıplarını beceri ile kullanabilen kızlardır.
fasa fiso
cevresindeki kizlarin muhabbetinden degil de yapmacik hareketlerinden sıkılan kizlar da olabilir bu kisiler.karsisina adam gibi, kivirmadan arkadaslik edebilecek bir hemcinsi ciktiginda kendine bir kiz arkadas da edinebilir.
madeline
çevresi tarafından ,özellikle erkekler tarafından sevilen hoş kız bir kızımızdır bu insan evladı.sempatisiyle,giyimiyle, hal ve hareketleriyle sevilir ve sevildiğinden ötürü çokça hemcinsi taraından kıskanılır.bu tür kızlarımızın etrafında kız arkadaşları pek görülmez genelde kızımıza muhalefet edip kendi köşelerinde diş gıcırdatmayı tercih ederler.
ilseyim
erkekler arasında büyüdüğü için onlarla daha rahat iletişim kuran kız olabilir. belki de kızları çok iyi tanıdığı için, arkasından konuşulacağından emin olan kızdır. veya çok hoş olduğu için sürekli kıskanılan, bu sebeple kızlarla arkadaş olamayan kızdır. hatta hareketleri fazlasıyla rahat olduğu için kızlar tarafından dışlanan kız da olabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol