2 mart 2008 beşiktaş galatasaray maçı

betterthan
super lig 24.hafta karsilasmasi,besiktasimin sampiyonluk yarisindaki en onemli sinavi.

inonu stadinda saat 19:00 itibariyle baslayacaktir.

macin resmi icecegi cay olup,carsi grubunun yapacagi sovlari heyecanla beklemekteyiz.


92-93 sezonunda
iki takım şampiyonluk yolunda
hatırla ne oldu ankara’da
8-0’ı unutma.

unutmadik,
unutmiycaz....

tamami icin;
http://tinyurl.com/37bfx3



ludingirra
beşiktaşı bayağı zorlayacak maç olacak kanımca.ancak, umarım güneşin tribünleri ısıttığı bahar gününde, çim sahalardaki o coşku yeniden diline düşsün taraftarın.

beşiktaşın, 2008 de galatasarayı ilk defa evinde konuk edeceği karşılaşmadır.
ludingirra
bol kartlı, sert, temposu gel-gitli ve galatasarayın 1-0 üstünlüğüyle bitecek bir ilk yarı;
fazla pozisyonun olmadığı ancak beşiktaş taraftarının da oyuncunun da kendini göstereceği ve galatasarayın üstünlüğüyle 2-1 sonuçlanacak bir ikinci yarı düşündüğüm karşılaşma.

ertuğrul hocanın daha önceki maçlardaki taktik eksikliği yüzünden bu maçta beşiktaşın zorlanacağını düşünüyorum ve endişelerim var.hiç atamamasından korkuyorum açıkçası.

iyi oynayan kazansın önce. ve de hakemin ibneleşmeyeceği bir maç diliyorum.
satolina
1 - 0 bitmiş olan maçtır. beşiktaş taraftarı olarak galatasaray a allah tan rahmet taraftarlarına sabır dilemekteyim.
ludingirra
tahminimde skor açısından yanıldım. #766066
beşiktaşın 2. yarıya iyi başladığı bir karşılaşma oldu. ibrahim toraman ümit karanın böğürüne göçtü ve bir penaltı da atlandı evet. gözden kaçmadı o.beşiktaş haketti galibiyeti diye düşünüyorum, sakin olmak gerek.
ps: hakem, ibneydin kabul et.
newsted35
beşiktaş’ın sonuna kadar hakettiği, bileğinin hakkıyla kazandığı maç olmuştur.galatasaray beşiktaş yarı sahasını bile zar zor geçmiştir.başta sabri kardeşimiz olmak üzere tüm takımıma saydırıyorum şu anda.
mad
derbi adında olmasına rağmen pek heyecanlı geçmeyen bir maç olmuştur. galatasaray kasımpaşa maçındaki gibi yine ruhsuz bir futbol ortaya koymuştur. kalli’nin taktiksel hataları ve oyuncu seçimi etkili olmuştur bittabi buna. hangi maçta volkan ile hakan balta aynı anda oynayınca verim aldın ki bu maçta verim bekliyosun. sabri ve barış da pek etkili olamadılar. hele ki servet denen bir birey vardı sahada saç baş yoldurdu. takımdaki kimse de demiyor efendim sen kullanma ben topu başlatırım diye. sıçtı maçın ağzına resmen. ileride ise hakan ve ümit’e destek çıkılmadığından etkili olamadılar.

beşiktaş’a gelirse galatasaray’dan daha iyi bir futbol oynadılar. daha iyi top yapıp yerinde yapılan preslerle galatasaray’a oynama alanı bırakmadılar. 2 dakika içinde 5 korner attılar ki e artık biri gol olsun. onu da attılar ve 1-0 sonuçlandı maç.

sonuç olarak puan tablosu saçma bi hal aldı. ayriyetten beşiktaş 137 hafta sonra liderliği gördü ki yuh amk demekten alıkoyamıyorum kendimi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol