pkk ortak düşmanımız

independence
degerli devlet adami, amerika birle$ik devletleri ba$kani sayin bush’un en az kendisi kadar degerli olan sozleri.

-pkk ortak du$manimiz.

ne zaman konu turkiye’ye gelip dayansa sevgili bush’un dudaklarindan bu cumle dokulur.

-pkk ortak du$manimiz.

kendisine inanmayi cok arzu ediyorum ancak inanmami engelleyen kimi faktorler de yok degil hani.yakalanan teroristlerin uzerlerinden cikan m 16 lar pkk yapimi olmasa gerek.hatta soylentilere gore pkk’nin tanki bile varmi$.eh bir grup terorist bu silahlari imal edemez sanirim, bu durumda bu silahlari kendilerine veren birileri var.

-pkk ortak du$manimiz.

bak benim de dilime pelesenk oldu bu cumle iyi mi.pkk ortak du$manimiz ise ve ortak du$manlara yapilmasi gereken $ey agir silah ve muhimmat temin etmekse, e bu durumda bizim de pkk’ya silah ve muhimmat temin etmemiz gerekir.ama bu durumda ortaya sanki bir kavram karma$asi cikiyor.yani insan du$man belledigi bir $eye silah ve muhimmat temin etmez ki, aksine onu yok etmeye etkisiz hale getirmeye cali$ir.eh bu durumda birileri yalan soyluyor belli ki.

turkiye pkk icin du$manim diyor ve aslanlar gibi carpi$iyor dagda bayirda, terorist avliyor.amerika pkk du$manim diyor, ortak du$manimiz diyor ancak eline silah veriyor muhimmat veriyor, helikopterlerle gida ve ilac yardimi yolluyor, bir de adamlari giydiriyor.

-pkk ortak du$manimiz.

ohoo.$imdi gunlerce ben bunu soyler dururum.
kaamos
bülent ersoy: klişe laflar bunlar gülüm.
ebru gündeş: yürrü be bush, aslansın bush.

bülent ersoy içimdeki "hassiktir len" lafını, ebru gündeş de "sana inanmak istiyorum" lafını temsil ediyor. şunu da söyleyeyim, ebru gündeşi hiç sevmem. oh be rahatladım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol