28 şubat 2008 partizan efes pilsen maçı

sepulturk
sene başından beri efes pilsen’e gönül vermiş insanların uyarılarının ne kadar haklı olduğunu gösteren maç olmuştur. daha doğrusu maç öncesinde olmuştur bu dediğim. drew nicholas, loren woods, rashad wright ve andre hutson denen dört adet chicken hearted amerikalı takımla beraber partizan’a gitmemiştir. sebebi de kosova’nın bağımsızlığını ilan etmesi sebebi ile abd hükümetinin sırbistan’ı gidilmesi sakıncalı olan ülkeler arasına almasıdır.

ilk olarak şunu belirtmem gerekir. efes pilsen euroleague’den alınan özel bir izinle maça çıkmıştır. zira efes pilsen’in kadrosu bir anda 8 kişiye düşmüştür. maç ise ilk anlarda kafa kafaya gitmekteydi fakat son periodda partizan ağırlığını koydu. ha partizan’ın koyabilecek bir ağırlığı var mıdır? yoktur ama sekiz kişilik bir kadronun maç sonunu da getirmesi çok zordur. adamın anası ağlar o sahada bir ileri bir geri.

ayrıca top 16 maçlarının en kritik günlerinde bu adamların yaptıkları adamlık değildir.

bir çift sözüm de sezon başında takımı aç gibi, beş para etmez amerikalılarla dolduran david blatt’e. bu takım amerikalılarla doldurulacak bir ekolün takımı değildir. bu takım disiplin ve savunmanın takımıdır ve bugüne kadar da bütün başarılarını o efsanevi alan savunması sayesinde almıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol