ramtha

imphotep
judith darlene hampton adlı kadının başka bir varlık tarafından ruhunun önce bir gezintiye çıkarıldığını,daha sonra da o varlığın vücuduna istediği zaman geldiğini iddia eder.ve abd’nin seattle eyaletide küçük bir kasabada yaşayan bu kadını tüm dünyadan "mürid"leri görmeye gelirler..şu anda şato gibi bir avde yaşamaktadır.
olayı ilk olarak 1975 de açıklamıştır fakat herkes deli gözüyle bakmıştır.1985 de katıldığı bir tv programında ramtha’nın bedenine girip bir erkeğin sesiyle konuşmasının ardından durum değişmiştir.
lise mezunu, beş evlilik yaşamış, sigara tiryakisi j.z.’nin ramtha ile temasının tarikat üyelerince bilinen adı "kanallık fenomeni". tarikata göre, 1999’da j.z. knight, bilim adamları tarafından birtakım aletlere bağlanarak teste tabii tutuluyor. bu şekilde "kanal fenomeni" nin ispat edildiği öne sürülüyor. ünlü parapsikologlar ian wickramasekera ve stanley krippner’ın bulgularına göre, ramtha tarafından kanal olarak kullanılma esnasında j.z. knight’ın beyin dalgaları deltaya dönüşüyor ve beynindeki alt cerebellum bölgesi, konuşup yürüyebilmesi için onun vücudunu kontrol ediyor.bu da aklın gizemlerinden biri olarak düşünülüyor.
[alıntıdan derleme]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol