kim bakmış engellemiş silmiş

redcrow
antinikontin facebook dalgalarından biri. ben bu koduştuğumun sitesinde alelade takılmak, sağa sola laf atan, emekli öğretmenden bozma apartman yöneticisi gibi, etrafa çemkirmek istiyorum ama gel gör ki ben denyoyum agalar. şimdi bu ne demek, nerden çıkar böyle şeyler anlamış değilim? bakın daha konu ile ilgili tek kelime etmedim ama entrynin şu aşamasında bile hepiniz ne demek istediğimi gayet net anladınız. anlamsız olan bilinç altınızda yüzeye çıktı. o yüzden konuyu sizin üstün muhakeme yeteneğinize bırakarak fazla deşmiyorum.

tek söyliyeceğim şey "yapmayın. loser olmamak adına prim vermeyin böyle şeylere. güçlü insan böyle siktiriklere reyting vermez, engeleyenin götüne koyım, kalanların canı sağolsun der. yok, "eski sevgilim baktı mı bana acaba diye şey etmiştim" diyorsanız, o da çok gereksiz. adı üstünde eski sevgili işte. baksa ne yazar, silse ne yazar. koynundan silmiş da..

imza: sabri bey
madeline
bir de en komiği bu application’u eklememiş olanlar tabi bilmiyolar bu application’u ekleyenleri "öylesine gezineyim bakiim naapmış ne etmiş" derken zırt diye ismini görünce tahtada şoka giriyorlar.pusuya yakalanmış gibi bir his yaratıyor bu application bünyede.sonra aynı hissi başkalarına yaratmak için ekliyorsun elinde olmadan.
imphotep
"yuh bee ne feysbukmuş.." dedim vallahi.şimdi öyle bişeyki,yayılıyor da yayılıyor..feysbuk feysbuk dediler,üye olduk..la bi girdikki ne görelim..ortalık pazar yeri..hani alışveriş merkezlerinin en üst katında topluca oturulan alanlar yapılıyo..mekdanılds,hacıoğlu,börgırking filan..hepsi biyere bakıyo..millet vıcır vıcır..üstüne de başlık koyarlar..eski arkadaşlarınızı bulun..iyi hoş da abi buraya girenlerin amacı belli "alternatif arkadaşık sitesi" e içinde vampirinden börtü böceğinden binbir çeşit atraksiyon olunca da haliyle rağbet görüyor.şimdi bu beni görmüş mü,bu bana rakı yollamış,bu bana çimdik atmış,şu sarılmış derken..ne alâka ya?lan bunları yap da gerçekte yap dötün yiyosa..orda o profil senin bu profil benim gezen arkadaşlara hayrret ediyorum..ki emin olun ben de pek az gezmiyorum..itiraf edeyim bilgisözlük olayı için girdim..merak ettim çünkü sizleri..herkesin bir sebebi var yani buraya girmek için."profilime kim bakmış da" standart ilgi psikolojisi işte..beğeniliyo muyum? olayı tamamen..öyle bir derdi olmayan zaten eklemez..olan da onu da eklesin..msn için olanları var o "kim engellemiş"tarzı şeyler..onu da eklesin..kendiyle sorunu var heralde..yada etrafındakilerin hepsi sahte..sonuç itibariyle bundan bi 20 sene sonra şu anda amerika’nın bize çok garip gelen "asosyallik ve asabiyet"hastaşığına toplumca kapılmış olucaz..şimdiden geçmişler ola..
delirtmeyinlanbeni
abidik gubidik şeylere kafa yoranlar için geliştirilmiş bilmemne.

farz edelim engellemiş biri seni. veya silmiş. ulan sen ona ulaşamadıktan sonra ne anlamı var? silmiş mi engellemiş mi ne halt yemiş.
independence
bu tur uygulamalari geli$tirenler aslinda size net olarak $unu soylemekteler.

"facebook’un tamamen privacy olan databaseine eri$imimiz var, o databese’den tum bu uygulamayi kullananlarin verilerine ula$arak onlari kimin engelledigini kimin sildigini falan net olarak soyleyebilmekteyiz. hayir facebook vermiyor bize bu yetkiyi, biz a$mi$ hackerlariz ve database eri$imimizi kendimiz sagliyoruz. türküz evet."

bu ve benzeri uygulamalari kullanan insanlar da tum bu soylediklerimi aslinda du$unmeksizin onaylami$ oluyorlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol