26 şubat 2008 galatasaray cafe crown asvel maçı

mad
ayhen şahenk spor salonu’nda saat 21:15’te oynanacak olan uleb kupası 2.tur 2.maçıdır. ayrıca kanal 24’te canlı olarak gösterecektir.

ilk maçın 69-69 bitmesinden mütevellik her iki takım için de bir avantaj yoktur skor olarak fakat galatasaray taraftarının müthiş desteği ile galatasaray eksikliklerine rağmen iyi bir mücadele verip bir üst tura çıkacağını ümit ediyoruz.

galatasaray’ın en önemli oyuncularından biri olan dee brown bu maçta sakatlığı sebebiyle oynamayacak. yine de charles gaines, chris owens, robert hite, cüneyt erden, hüseyin beşok gibi isimlerin etkili olmasıyla iyi bir sonuç elde edecektir diye düşünmekteyim.
sepulturk
ilk yarı ve maçın henüz ikinci yarılarının başı itibari ile hakem faciası yaşanan maç. fakat galatasaray akıllı oynarsa bu maçı yine de kazanabilir. üçüncü periodun ortaları itibari ile fark 5 sayı civarı asvel lehine devam ediyor.
sepulturk
galatasaray’ın 76-75 kazanarak tur atladığı maç olmuştur. özellikle son periodda hakemlere rağmen bu kadar tecrübeli bir takımı yenmesi muhteşem bir olaydı. futbolcuların bakıp da feyz alması lazım.
insomnia jim
ıcımden o cafe kırownnn reklamlarındaki gibi oyuncuların bir anda her seyı bırakıp kahve ıcmesını bekledıgım mactı ama beklemedıler oysakı o anda o kahve butun vucudlarına enerjı katacaktı daha guzel dusuneceklerdı ve boylece tıfıl spora baglı olan galatasarayda daha guzel bı skor yakalayacaktı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol