nicki taşşağına denk

nerobianco
4. nesil bilgiçimizdir hoşgelmiştir.ben bunu viyanada tanıdım sevdim hatta bundan iki tane olması lazım .ayrıca boş zamanlarımı doldurmaktan zevk aldığım biri olmasının yanında gelecekte hayatımı birleştirmeyi düşünüyorum evlenicem onunla iyi bir yazar olacağından şüphem yoktur kolay gelsindir ba$arılardır filan.
dum spiro spero
viyana cemaatinden olup kendisinin tıpkısı aynısı gibi bir ikiz vardır.eşraf tarafından sevilir sayılır , birlikte geçirilen zamanlarda bol bol gülünür...4.nesil bilgiç olmuştur , kendisine başarılar dilemekte başarılarının devamını dilemekteyim.
bourbon
bazen allahım bir ikinciye ne gerek vardı dedirten ikizim.ayriyetten her gün bana "kime çekti lan bu?" sorusunu en az bikere sordurtur.pek tembel ve mayışıktır.şuan eli kesik olduğu için bana acıktım yemek yap yada oda çok dağınık topla gibi iğrenç telkinlerde bulunuyor.hea birde küçükken biz bunla çok kavga ederdik ama gün itibariyle gerek fiziksel gerekse zihinsel üstünlüğümü kabullenmiştir kendisi.unutmadan ekleyeyim nicki "taşşağına denk" fln değil yalan söylüyo.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol