okyanusa düşen bilgi sözlük okuru

independence
nice zamandir kurtarilmasini bekledigim bilgi sozluk okurudur kendisi.ancak ya yerini cok sevmi$ ya da bir turlu kendisine ula$ilamami$tir ki hala oldugu yerde durmaktadir.entrylerin en en altinda bulunan yahut kimler var butonunun en altinda bulunan, bilgi sozluk okuyan ki$ilerin dunya haritasindaki koordinatlarini belirten haritadan bu ki$i gorulebilir.

bu entryi okuyorsan cik yavrucum allahin okyanusundan, cik git uzerine kuru bir $eyler giy oyle oku bilgi sozluk’u.kopek baligi var balinasi var ahtapotu var allah muhafaza.allah muhafaza demi$ken sahil muhafaza ekiplerine haber verdik, ariyorlar seni evladim.

yarrak var giriyorsun allahin karinda ki$inda okyanuslara.hey allahim ya.

edit:yalniz elin gavurundaki internet baglantisini feci kiskandim ben.ben $imdi wireless modemi odamda acsam salondan baglanti kuramam, o derece dandik wireless teknolojimiz.ama gavur oyle mi ya? bak elin oglu gitmi$ ta okyanusun ortasina, nasil yapmi$sa bir yandan bogulmamaya cali$irken bir yandan da acmi$ lap topunu aslanlar gibi, baglanmi$ internete de wireless’le, bir yandan cirpinirken bir yandan bir yandan da bilgi sozluk okuyor allan salaa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol