20 şubat 2008 fenerbahçe sevilla maçı

0 /
sepulturk
bu akşam saat 21:45 itibariyle başlayacak maç. fenerbahce camiası anlamsız bir rahatlık içindedir ki bu da sevilla’nın ekmeğine yağ sürer. fenerbahce’nin kesinlikle hücumu düşünmeden sakin sakin oynaması gerekir. yoksa rize’deki gibi sadece 20 dakika oynayıp geri kalan 70 dakikada yatarlarsa seville affetmez aleti masaya vurur afedersiniz.
chavez
fenerbahçe’nin belki de çekebileceği en zor kuranın ilk maçıdır. zira fenerbahçe’nin iyi hücum eden takımlara karşı zorlandığı gerçeği hepimizin malumudur. 1-0 bile olsa kazanması, tur için büyük avantaj olacaktır. rövanşta adamları saldırmak zorunda bırakmak gerekir ki böylelikle zaten kolay gol yiyen sevilla karşısında tur ümitleri artacaktır.
van ness
kanoute denen adamdan çok çekeceğimiz maç olacak. gerçektende çok hızlı oynuyorlar. kanatlardan sürekli saldırıp ortadan bunaltıyorlar. dayan fenerim hadi.
memre
defansları çok hata yapmakla birlkte hava toplarında etkisizdir.ortasahalarının ortası çok yaratıcı değildir poulsen ve keita gibi iki defansif ve top kullanmaktan anlamayan oyuncuları vardır ne yaparsak bunlardan yaparız.
memre
chevanton kone ve kerzhakov gibi süper forvetleri de yedekte bırakacak forvetleri vardır.kanatlarına söyleyecek birşey yoktur zaten.
fistikli domelyan
fenerbahçe seyircisinin artık taraftarlıktan iyice uzaklaştığının kanısına vardığım maçtır zira takımı ateşlemek namına en ufak bir tezahurat duyulmamıştır ,öne geçtikleri anlar hariç
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol