beyaz ten

broken promise
pek çok ten rengine göre daha hassas olan ve daha çok bakım isteyen,en ufak bir kızarıklığı bile sanki bütün yüz kızarmışcasına yansıtan, kızıl ve sarı saç renginin altında muhteşem görünen ten rengidir.

kamyon farı gibi parladığı için fotograf çekilirken flash a gerek kalmaz ayrıca.
avalon
hayalet gibi gözükmenize yardımcı olan ten rengi... soğukta kızarır, sakallı biri öpse kızarır, güneşe çıkınca kızarır, aslında her daim kırmızı dolaşıldığından dolayı ’kırmızı ten’ demek daha münasip olucakmış bu hedehüdöye.
kartalkalkardalsarkar
güneşe çıkar çıkmaz kararanlara özellkle buğday tenlilere sinir olan tendir.
güneşlenmenin ilk günü kızarır,ikinci günü yine kızarıp akşamında acılar çeker,sonra pembeleşir.üç güne kalmaz yılan gibi deri değiştirmeye başlar.yanında psikopat biri varsa.dur ben soyiiim isteklerine hayır diyemez.
zaten 10 gün sonra da tatil biter,evine-işine döner.en sinir bozucu olan da: tatile gittin ama hiç yanmamışsın sözünü duymaktır.
deus ex machina
aman çok güzeldir dediğim tendir. itiraf ediyorum, hep beyaz tenli olmak istedim. bunun uğrunda yazları güneşe çıkmadım, hep uzun kolluyla dolaştım, 70 faktörlük koruma kremleri sürdüm. buğdaysan işe yaramıyor arkadaş. güneş çıksın kararıyorsun. tek iyi yanı yanarken acı çekmemen işte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol