18 şubat 2008 kar tatili

independence
turkiye’nin pek cok ilinde ilk ve ortaogretim okullarinin tatil edilmesi ve yine turkiye’nin pek cok ilinde kamuda cali$an engelli ve hamile personelin idari izinli sayilmasi.mesela istanbul’da 18 $ubat tarihinde tum ilk ve orta ogretim okullari tatil, kamuda gorevli engelli ve hamile personel idari izinli.bu kategorilere girenler varsa okula yahut i$e gitmesinler haybeden, buyuk salaklik olur.
independence
sizler icin ara$tirdik kiymetimizi bilin.hangi illerde hangi okullarin ve devlet dairelerinin tatil olduguna dair detayli bilgi.buyurun okuyun.

yurdu etkisi alan kar yağışı ve tipi nedeniyle istanbul, ankara, kocaeli, zonguldak, tokat, kırşehir, sakarya, konya, kahramanmaraş, balıkesir, kastamonu, bursa, çanakkale, muş, tunceli, düzce, bartın, çankırı, samsun ve sivas’ta il merkezleri ile bu illere bağlı bazı ilçelerde ilköğretim okulları ve liselerde eğitime ara verildi. başkent üniversitesi, kocaeli üniversitesi, sakarya üniversitesi, fatih üniversitesi, aydın üniversitesi, konya üniversitesi ile kadir has üniversitesi’nin selimpaşa yerleşkesi’nde eğitime yarın, ondokuz mayıs üniversitesi, amasya üniversitesi ve yozgat bozok üniversitesi’nde ise eğitime 2 gün ara verildi.

istanbul valisi muammer güler, yarın istanbul’daki bütün ilköğretim okulları ve liselerde eğitime bir gün ara verildiğini söyledi.

ankara valisi kemal önal, olumsuz hava koşulları nedeniyle ankara’nın merkez, ilçe ve köylerindeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini bildirdi.

bilecik’teki ilk ve orta dereceli okulların, olumsuz hava koşulları nedinyle pazartesi günü tatil edildiği açıklandı.

eskişehir’in sivrihisar ilçesi ile kütahya’nın domaniç ilçesi’nde okullar 1 gün tatil edildi.

kocaeli’nde yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildi. kocaeli üniversitesi basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünden yapılan açıklamada da 18 şubat pazartesi günü bütün fakülte ve yüksek okullarda eğitime ara verildiği, üniversitede eğitim ve öğretimin 19 şubat salı günü başlayacağı kaydedildi.

zonguldak valisi yavuz erkmen, merkez ilçe ve merkez ilçeye bağlı köylerdeki ilköğretim okulları ile liselerde yarın öğrenime ara verildiğini söyledi. erkmen, ereğli, alaplı, çaycuma, gökçebey ve devrek ilçelerindeki okullar konusunda ise hava şartlarına göre kaymakamlara yetki verildiğini kaydetti.

tokat vali vekili şükrü çakır, tokat il merkezindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiğini ifade etti. tokat’ın reşadiye ile almus ilçelerinde, ilköğretim ve liselerde eğitime 2 gün ara verildi.

kırşehir valisi lütfullah bilgin, kar nedeniyle il genelindeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime 2 gün ara verildiğini söyledi.

adana’nın tufanbeyli, saimbeyli ve feke ilçelerindeki okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

sakarya il milli eğitim müdürü murat yazıcı, hava muhalefeti nedeniyle il genelindeki ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini bildirdi. sakarya üniversitesi (saü) rektörü prof. dr. mehmet durman da kar nedeniyle kampüsteki ara yolların kapalı olduğunu, olası riskleri göz önüne aldıklarını söyleyerek, “pazartesi günü eğitim ve öğretime ara verme kararı aldık” dedi.

konya il milli eğitim müdürü halil şahin, kar yağışı nedeniyle merkezde ilköğretim ve orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildiğini kaydetti. konya’nın sarayönü, beyşehir, bozkır, cihanbeyli, çumra, doğanhisar, hüyük, kulu, kadınhanı, sarayönü ve ilgın ilçelerinde ilköğretim ve liselerde eğitime 1 gün, tuzlukçu ilçesinde ise eğitime 2 gün ara verildi. selçuk üniversitesi rektörlüğü de yarın bağlı ilçelerdeki yüksekokullar dahil üniversitede eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi.

kahramanmaraş vali yardımcısı kürşat kırbıyık, olumsuz hava koşulları nedeniyle kahramanmaraş merkez ve merkeze bağlı köylerde eğitime 1 gün ara verildiğini belirtti. kırbıyık, andırın ilçesinde de eğitime 2 gün ara verildiğini söyledi.

balıkesir valiliği, kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği balıkesir ve ilçelerindeki ilköğretim okulları ile liselerde eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

kastamonu valisi nurullah çakır, il genelinde ilköğretim okulları ve liselerde eğitime 2 gün ara verildiğini ifade etti.

bursa valiliği, taşımalı sistemde meydana gelecek ciddi aksamaların ve öğrencilerin güvenliği ile okula ulaşmalarında meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla il merkezi ve ilçelerde, yarın eğitim ve öğretime ara verildiğini bildirdi.

çanakkale valiliği, bayramiç, yenice ile çan ilçelerinde ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini açıkladı.

muş valiliği, yoğun kar yağışı ve tipinin günlük yaşamı olumsuz etkilediği merkeze ve ilçelere bağlı köylerdeki ilköğretim okullarında eğitime yarın ara verildiğini belirtti.

tunceli valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilköğretim okullarında ve liselerde eğitime 2 gün ara verildiği bildirildi.

düzce’nin cumayeri ilçesinde ilçe milli eğitim müdürlüğü, gece başlayan kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği ilçede ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini açıkladı.

bartın valisi isa küçük, dünden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle merkez ilçe ile amasra ve kuruçaşile ilçelerinde ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini söyledi.

çankırı valisi ali haydar öner, tipi nedeniyle orta ilçesindeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiğini bildirdi.


samsun’da, il merkezi ile ilçe merkezlerindeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın, köy okullarınde ise 2 gün ara verildi. ondokuz mayıs üniversitesine (omü) bağlı fakülte ve yüksekokullarda da eğitime 2 gün ara verildi.

sivas’ta olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ve ilçelerdeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

yalova valiliğinden alınan bilgiye göre, kar yağışının yaşamı olumsuz etkilediği yalova ve ilçelerindeki ilköğretim ve liselerde eğitime bir gün ara verildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8249333.asp?gid=229&sz=64660

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol