16 şubat 2008 pınar karşıyaka galatasaray maçı

sepulturk
saat 14:00 itibari ile ntv’de yayınlanacak karşılaşma. pınar ksk’nın önemli oyuncularını bir bir satması ardından pek de fazla şansları yok gibi. ha basketbol garip spor. top yuvarlak olduğu gibi pota da yuvarlak.
sepulturk
müthiş bir maça yine karşıyakalı taraftarların yaptığı terbiyesizliğinin gölgesi düştü. charles gaines smaç kaçırdı ve zaten dalganızı geçtiniz. evet bu çok normal. ama ne demek bu oyuncunun üstüne bozuk para atmak. o adam da alır size geri gönderiri o parayı. en son şemsiye atıldı sahaya. 3-4 yaşında bir kız çocuğu korkusundan ağlıyordu. artık yetti bu karşıyakalı taraftarların yaptığı terbiyesizlikler. bir bu çok iyi bir şeymiş gibi kendilerini alkışlıyorlar.
mad
ilk yarı galatasaray’ın üstünlüğüyle tamamlanmıştır. 3.periyota pınar karşıyaka harika bir savunma göstermiştir. fakat önemli olan gaines’in boş smaçı kaçırdıktan sonra karşıyakalı taraftar kısvesi altına bürünmüş kimselerin gaines’e yabancı maddeleri atması sonuçu gaines de taraftara karşılık vermiş ve olaylar büyümüştür. galatasaray ise soyunma odasına gitmiştir. saha yaklaşık 8 dakikadır temizleniyor. bir basketbol maçı için şaşırtıcı bir durum.


edit: charles gaines oyundan ihraç edilmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol