uludağ üniversitesi bahar şenlikleri

imphotep
gerek uzunlamasına gerek derinlemesine inceleyelim,her şekilde dolu dolu eğlendiren şenliktir.her sene müdavimler hariç farklı gruplar ünlüler gelip gençleri eğlendirmektedir.sosyal aktiviteler de cabası.gidilesi görüp eğlenilesi şenliktir..
(bkz: şenlik var dediler geldik)
hllrsn
6 mayıs itibari ile başlamış olan 2008 şenliklerinin ilk gününde sertab erener sahne aldı ve bu kadın neden zenci doğmamış dedirtti bizlere...sanki dünyaya jazz yapmak için gelmiş zat-ı muhteremleri.
carderplanet
uludağ üniversitesinde okuyanlardan çok, genelikle bursadaki tiki, conconların rabet ettiği ve dönüş çilesiyle ünlü şenlikler.
hllrsn
bu yıl itibari ile şenliklere öğrenci olmayan tiki concon tiplerin eleme yöntemi ile alınmayacağı, 10 küsür nokta da jandarmanın arama tarama yaptığı şenliklerdir.
bahodilo
senligin 4. gününde duman herkesleri costurmustur.sahneye kafa bi milyon cıkmıs kendisi de cosmustur.konusmaları herkesi güldürmüştür.
bu arada konser oncesi yasanan sise gerginliginden ben de nasibimi aldım.hangi dengesizligin ürünüdür anlam veremiyorum.
laughter
gidiş ve dönüşte, otobüslerin doluluğuyla aklımda yer etmiş şenlikler. evet çok kalabalık otobüs gördüm ama şenlik zamanı kadar olanlarını görmedim. duraktaki itişip kakışmalar, grupça binilmeye çalışılan otobüse arkadaşların bir kısmı binerken geri kalanlarının binemeyip arkadan koşturması, boynu bükük kalmaları, otobüste arkadaş nerdesin diye aradığında kısa süreli hafıza kaybı geçirip, sadece boğulmaktayım diyebilmek. bir de o sıkışıklığın yanına trafiği de ekleyince, kişinin kendi aklına tükürmesine sebebiyet verir. yine de şenlik güzeldir, gidilir, eğlenilir, ardından gene dönüş çilesi çekilir.
ilseyim
2007 baharında 6 gün olarak bizi şenlenmekten bunaltmış üniversitenin şenlikleri. sadece üniversite öğrencileri gelse daha iyi olabilecektir ama tüm kentin akınına uğrar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol