10 şubat 2008 fenerbahçe gençlerbirliği oftas maçı

floydiandm
fenerbahçe’nin mükemmel oynayarak 3-1 kazandığı maçtır. fenerbahçe’min golleri alex de souza, mateja kezman ve roberto carlos’tan gelmiştir. ayrıca yeni transfer claudio maldonado ilk kez bir resmi maçta fenerbahçe forması giymiştir, gayet de güzel oynamıştır. başta mateja kezman, marco aurelio, gökhan gönül olmak üzere bütün takım süperdi. bir gol atıp, bir assist yapan mateja kezman, çok iyi bir futbolcu olduğunu maçı izleyen herkese göstermiştir.
mad
daha düne kadar takımdan ayrılmasını isteyen mateja kezman’ın taraftarı şaşırttığı maç olmuştur. mehmet aurelio yine en iyi yaptığı işi ceza sahasında yapmış miami’de havuza atladığım anları aklıma getirmiştir. ismet arzuman efendi bu duruma hay hay buyrun atın penaltıyı demiştir. oftaş’a gelince 3 top bile yapamamıştır. bu kadar amatörce oynanmaz azizim. her topta bir telaş. böylece fenerbahçe’nin yetenekli futbolcularına karşı başarılı olamamıştır.

ayrıca penaltı olduğunda kamera sevilla tekik direktörünü göstermiş, dikkat edilirse o da bu penaltıya gülüp geçmiştir.

sonuç; 3-1 ile fenerbahçe kazanmıştır. bu taraftarları yanıltmasındır ki sevillistaslar karşısında neler yapıcak çok merak ediyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol