temiz sürücü

elma sekeriiii
microsoft explorer adı altında acılmı$ olan bir dikkat kutucugudur.
çok ilginçtir ki bilgisayarınızdaki mahrem olan her dosyayı ba$kalarına iletilebilinecegini i$inizin hatta evliliginizin tehlikeye girebileceginden bahseden bir bilgi uyarısı yapan kutucugu okuyan ki$i dumurdan dumura ko$ar ne evliligi be ne diyosun sen diye...

bu kutucuktaki tarama i$lemi yapılsın mı sorusu için tamam butonuna basarsanız sizi salak bir siteye yönlendirmekte "ben i$imi kaybettim bu yazılım tüm mahremiyetimi her kese açmı$ sizede aynı $ey olsun istemiyorsanız taratın!" $eklinde bir yazıyla kar$ıla$ırsınız. bu ne ya diye dü$ünürken bir yazı daha gelir, ba$lat menüsündeki ayarlarınız iptal edilecektir türünden vesaire bir yazı belirir. tamam’a basın diyip yanında da tavsiye edilir yazısı belirir.

temiz sürücü de neymi$ karde$im! anlayan varsa beri gelsin. microsofta ne benim evliligimden.
ulan beni biri yiyo ama neyse...
independence
temizsurucu.com ile hataduzelticisi.com ayni zihnin mamulu olup her iki siteden de makinenize girenler ciddi anlamda zararli viruslerdir.i$in daha kotu tarafi henuz bu virusleri taniyan bir antivirus programina denk gelemedim.yapilmasi gereken $ey windows klasoru icerisinde bulunan system32 isimli klasordeki alakasiz dll leri silmenizdir.ama hangi dll ler lazim hangileri degil $eklinde kafanizda soru i$aretleri varsa onceden muhakkak inceleyin, sonrasinda ne yapacaksaniz yapin.yanli$ bir dosya silinmesinde windows a zarar verebilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol