kumburgaz semalarında çekilen ufo görüntüleri

independence
hadi yine eglence cikti bize oley.

hemen tanimini yapalim.

kumburgaz’da bulunan bir sitenin gece bekcisi tarafindan kumburgaz semalarinda kaydedilen ufo goruntuleri.bahse konu olan goruntuler tubitak tarafindan da "orjinaldir" diye tanimlanmi$.haktan akdogan da goruntulerin orjinalligi konusunda hemfikir diyecegim ancak hicbir ciddiyeti olmayacak.zira haktan akdogan’a oglen gune$inde duduklu tencere kapagini havaya firlatip fotografini cekip gondersen "anam anam istanbul semalarinda yine bir ufo goruntusu’" der.en son bizim catidaki canak antene "mars’li elips $eklinde ucan daireler mecidiyekoy semalarinda goruldu" demi$ti de doverek uzakla$tirmi$tik binanin etrafindan.a$mi$ insan, canak antenimizin uyrugunu bile bildi iki dakikada.

"marsli".

neyse konumuze donelim.bu site bekcisi arkada$imiz bu goruntuleri kumburgaz semalarinda cekiyor ve ne talihsizliktir ki haktan akdogan’in eline du$uyor.ancak i$in ilginc yani tubitak da bu goruntulerin orjinalligini onayliyor.goruntuler $urda.

http://www.siriusufo.org/tr/?fx=h.oku&id=87

goruntulerin orjinalligi ile alakali tubitak raporu $urda.

http://www.siriusufo.org/tr/?fx=h.oku&id=89

haktan akdogan’in tum dunya ile bulu$ma cabasi sonucunda gercekle$en youtube goruntuleri $urda.

http://tinyurl.com/2bj5as

http://tinyurl.com/22h2qq

sanik savunmanin.
instrument
o kadar yakın olması mümkün mü. herkes biliyor ki bu günlerde geceleri ve sabahları istanbul biraza sisli. evet görüntüler orjinal ama bir sokak lambasının ya da herhangi bir lambanın sis arkasından görünüşüdür bu. biraz çanak şeklinde yansımış. ayrıca o site bekçisi ne mangal yürekliymiş de o kadar yakın ufodan kaçmayarak dakikalarca görüntüsünü videoya kaydetmiş. vay be ne dünyayı kurtaran adamlarımız yetişiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol