sıra size geldiginde kasa fisinin bitmesi

spongebob
genellikle alış veriş merkezlerinde yaşanan olaydır. millet o kadar şey alır bitmez siz iki parça şeyi ödeyeceğiniz sırada kasanın fişi biter ve o değişine kadar beklersiniz. sinir bozucu bir olaydır.
lilny
alışveriş merkezlerinde yaşanır genellikle.yol kadar sırada sabırla beklersiniz beklerken sinir sisteminiz çöker terler dökersiniz ona buna çatarsınız ama sonunda sıra size gelir ve fişin bittiğini fiş alıp geleceğini söyler kasiyer.kasiyer bir gider uzunca bir süre gelmez üstüne üstlük bir de karşı kasadaki kasiyer arkadaşıyla dedikoduya başlar.o an o insanı parçalamak aldıklarınızı atmak istersiniz ama sosyal bir toplumda yaşadığımız için süper egomuz bize dur der.genelde bahtsız bedevi ya da fuck up dediğimiz insanların başına gelir.
enharista
bir de kasa fiişni takmayı bilmeyen insanlar vardır ki vehameti arttırır, beklemek istemezsiniz ya sizin başınıza gelir hep.
chatter
.mına koyim böyle işin. banada aynısı oldu insan kafayı yiyor hele birde acelesi varsa.ama kasiyer kız güzelse pekte sinirlencek bir durum yok ortada

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol