mama yemek için yazmaya ara veren bilgiç

rdm
bu bilgiç eminim altını deği$mek için de yazmaya ara veriyodur. temennim öyle bi sıçsın ki verdiği aradan bir daha dönmesin.
independence
7 ya$indadir.mamasini yiyip alti bezlendikten sonra yine gelip yazacaktir.attaa gittigi zamanlar yazmaktan geri kaldigi icin memesini agzina verene kadar durmadan aglar.buyudugunde o da sozluk kuracaktir.hic olmadi bu sozlugu satariz kendisine.
spongebob
süt emmek için yazmaya ara veren bilgiçle aynı kişidir. yediği mama çok karışmışsa isal olup yazmaya baya bir uzun süre ara verecek bilgiçtir.
angelus
yediği patılacan oturtmayı hala daha mama zanneden bilgiçtir. aynı bilgiç tuvalete de gitmez misal. annesi bir şekilde altını bezler kakası için. onun için bu ihtiyacını giderirken dahi yazmaya ara vermeye gerek duymaz. suyu, sütü ve çeşitli sıvıları da biberondan içer. bu ona zaman kazandırır şahane entryler için. beden yaşı ile akıl yaşı birbirine ters oranda ilerler. ilginçtirler ziyadesiyle. muhtemelen ilginçtirler. ben görmedim zira böyle bir bilgiç.
orqn
internet kullanım yaşının ve buna paralel olarak sözlüklere üye olma yaşının hızla düştüğünü düşünürsek bundan 15-20 sene sonra görebiliriz bu bilgiçleri.
menekse
diyettedir mutlaka benim gibi ve şu adını bir türlü söyleyemediğim bilmem ne markasının mamaları ile gününü geçiriyordur.yazık ona.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol