başkasının kusmuğunu temizlemek

bore
ki$inin kendi kusmuğu dı$ında birinin kusmuğunu temizlemisidir.temizlenen kusmuğun istifra edildiği bünyeye olan samimiyet eylem sırasında ’’iğrenmek’’ yada ’’su içmek kadar doğal’’ gelebilmesini etkileyecek bir faktördür.mide i$idir her yiğidin harcı değildir , içkili ortamlarda içmemi$ olanın gerçekleştirmesi muhtemel durumdur.
armour
birbirlerine küserler fakat ikisi de samimi arkadaşındır, arada kalırsın. biriyle konuşsan diğeri darılacak diğeriyle konuşsan bu trip atacak. o zaman tek yol bunları barıştırmak.. e naaptın? başkasının küsmüğünü sen temizledin. peki yaranabildin mi? hayır. başka sorum yok hakim bey.
hasktir
nedense hep basima gelen olaydir. herkes kusmus ve ardindan sizmis yatarken ne kadar bas donmesi olursa olsun elde bez tuvaletle kusmuk mekani arasinda mekik dokumaktir. oyle bir zaman gelir ki artik kusmuk kokusu goruntusu bezin altindaki vicik hissi rahatsizlik vermemeye baslar.
rutubet
bunu yapan ne kadar birinci dereceden yakınınız da olsa,yer yer gözyaşlarına boğulmanız ve de öğürtü hissi yaşamanız kaçınılmazdır.elden bir şey gelmemesi,başa gelenin zaruri olaraktan çekilmesi durumları vs..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol