kapı dürbününden gözetlenmek

bore
rahatsızlıklıkların en sinir bozucularındandır belkide.karşı komşunuz siz dairenize girerken kapı dürbününden sizi izler farkedersiniz malum bellidir karanlık düşer dürbüne . ses çıkaramamanın verdiği huzursuzlukla biran evvel evinize girmek istersiniz . verebilceginiz tepkiyi bilememek söylencek bir sözün , yapılcak bir hareketin olmadığı andır.yanınızda misafirinizde var ise olayın sinir bozuculuğu fibonacci tavsanları misali katlandıkça katlanır.içinizde kapıya aduket çekme ihtiyacı dürbünü çekiçle kırmak , mehmet ali erbilin reklam arası için kameraya parmak döndürme hareketini saatlerce dürbüne doğru yapma isteği uyanır bünyede.kapıya dönüp nolduuu lannn godoooooo$$$$$$ diyerek rahatlamak akabinde sahanın murat koimde dur at derkenki gülme efektini günlerce tekrarlamak istersiniz ... ama olmaz toplumsal baskı ve türk toplumunda ya$amanın getirdiği içsel baskı size izin vermez kapınızı açar içeri girer kapı arkasından karşı daireye doğru kocaman bir $raaaaakkk sesi çıkartarak nahhhh yaparsınız.böyledir dürbünden gözetlenmek sinir bozar titretir insanı , kendinden geçirir .

not: (bkz: kendimden biliyorum)
diego alfredo lugano moreno
merdivenlerden yukarı çıkarken kapıdaki cam noktaya baktığımzda arkasındaki ışığın biren kararması ile, arkasından sizi izleyeni hissedersiniz bir an; hiçbir şey olmamış gibi yukarı çıkmaya devam edersiniz. hep böyle olur.
steroid
merdivenlerde birkaç basamak önden gidip kapı dürbünü elle kapatılır, sevdicek hızlıca o katı geçer, eve gelindiğinde de çıt çıkarmadan giriş yapılır.
ertesi gün nöbetçi komşu sizi anneye piyonlamaya kalksa da ileteceği tek şey kendi yorumları olacağından direk inkara yatılır.

(bkz: kapıya webcam kuran komşu)
nickten yana sansim yok
baş parmağı,işaret parmağı ile orta parmak arasına sıkıştırarak dürbüne doğru sallamak gözetleyen kişiyi anlık bir şoka sokar. sonrasında don indirilerek öldürücü darbe yapılabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol