ne başlayan ne biten ilişkiler

0 /
ilseyim
ne kadar kaçılsa da kendini asla unutturmayacak ilşkidir. arada bir bağ vardır ve iki taraf da bunu reddeder, istemez bir ilişki kurmak. fakat ne yapsalar da o ilişki bir yerden karşılarına çıkar. aradan yıllar geçse, hiç konuşmasalar veya yıllar sonra -aslında her zaman yaptıkları gibi- arkadaş gibi takılsalar da, özellikle alkol alınmasıyla beraber tekrar karşılarına çıkar o ilişki, kendisini yok etmek isteyenlere isyan edercesine. fakat bu iki inatçı ertesi gün ayıldıklarında, yine hiçbir şey yokmuşcasına devam edecektir arkadaşça muhabbetlerine, ne kadar direnseler de bir gün yine bir araya geleceklerini bile bile. çünkü yarım kalan, yaşanmayan bir ilişki asla bitmez, bitirmez kendini.
salome
begeni had safhada, erotizm ’creme brulee’ tadinda, ten uyumu raki-baligi bile kiskandiracak cinsten, muhabbet girla, gulusmeler ardi ardina, heyecan miiii?? kalp her daim agizda;"eee neden beraber degiller peki?", "onlarinki ne baslayan ne de biten bir iliski."
calamitycans
genellikle taraflar arasında cinsel çekimin çok fazla oldugu ilişkilerdir. mükemmel uyumun yakalandığı cinselliğin yanı sıra sohbet muhabbet de iyi olursa ilişki daha da alevlenir. ancak başlangıçta ilişkinin adı konmadığı ve ciddiyet olmadıgı için ve de paylaşım mükemmel olduğu için taraflar birbirlerine fazla açık oynarlar; bu da birbirlerine bir türlü tam anlamıyla güvenememelerine neden olmaktadır ve tarafları ürkütür. böylece o ilişkinin ne adı konur yani "başlar", ne de "hadi bana eyvallah" denebilir kolayca, aradaki tutku bitene kadar.
freak
iki taraf içinde zor, acı verici ama aynı zamanda iki tarafı da mutlu eden ilişkidir. kötü bir yanı vardır ki iki taraf da birbiri üzerinde hak sahibi olamaz. tam birşey diyecekken sen kimsin ki bunu diyorsun lafının gelmesinden korkulur.
madeline
bu ilişki türünü yaşayan insan, ilişkilerin sorumluluğundan bıkmış sadece hoş vakit geçirmek için birlikte olmak isteyen insandır.
bu kötü birşey midir.hayır.çünkü bu tarz ilişki türünde kişiler asıl yüzlerini gösterirler.tavlamak için takılan sahte yüzler yoktur.kişilerin istekleri ortadadır.ve oyun kuralına göre oynanır.
birlikte hoş vakit geçirilir ama kimse kimseden hoş sevgi sözcükleri beklemez,yada kimse "her dakka arasın beni konuşalım,her dakka -saçma sapan sebepler de dahil olmak üzere- kıskansın beni bu bir ilişki olsun..." demez.beklentiler minimumda olduğundan güzelce vakit geçirilir.her iki tarafta daha eğlenceli vakit geçirebileceği biri karşısına çıkana kadar bu ne başlamış ne bitmiş ilişkiye devam eder.gerçi ilişki sırasında birbirinin gerçek yüzüne vurulanlar da çıkabilir aramızdan.bu durum ilişkiyi tadından yenmez,mükemmel kıvama getirir ki böyle durumlarda bize de istisnalar kaideyi bozmaz deyip yola devam etmek düşer.
huni delisi
tam bir ilişki denilemez daha çok çelişkidir.kafa karıştırır.iki olgu arasında devamlı gelip gitmeler yaşanır.en kestirmesi bitirip tercihe göre platonik devam edilmelidir veya gemileri yakıp ilişkiye tam verimli katılmaktır.arada kalmak en kötüsü bence.
discordia
yavaş yavaş ama uzun süre hasar vererek devam eden ilişkidir.iki taraf da bilir bi adım atılsa iyi kötü başlanacaktır,bitecektir.ama bu konu ikisinin arasında tabu olarak kalır.uzaktan izlenir,hayal kurulur,onunla arkadaşlığa devam edilip başka ilişkilerde şans denenir.olmaz hep aynı uzaklıkta,aynı çekimle birbirlerinin yörüngesinde yaşayıp giderler.
westkhan
aslında iki tarafıda yıpratmasına rağmen bir türlü vazgeçilmez çünkü iki tarafada verdiği lezzet mukkemmeldir birincisi yapmacık değildir ikincisi sonuna kadar romantıktır üçünüsü hiç bir zaman yanında olmasada senındır neticede başladıgın her ilişki biter senın olan herşey gider bir tek o kalır yanında normalde omuzuna yaslanıp agldıgın dost gıbı gorunsede senle beraber ıçı kanayandır ama ıkı tarafta bırbırne bunu ıtıraf etmez çünkü birbirlerini kaybetmek istemez.
gerzekparatoneri
ilişki denmeyecek türdür. eğlence denilsin, zaman geçirmek denilsin bir şey denilsin işte ama ilişki değildir. çünkü eğer ilişki başlamıyorsa ve başlamamasına rağmen görüşmeler de bitmiyorsa mutlaka arada bir menfaat vardır. ya yatak odaları rengarenktir ya da gezmeyi eğlenmeyi seviyorlardır ve uyarlar böylece birbirlerine ama arada ne romantizm ne de çekim vardır. en tehlikelisi ise bir tarafın kendini arada bir ilişki olduğuna inandırması ve bunu hayal dünyasında yaşamasıdır. evet öyledir...
isyankarmuhabir
ilişkinizin bir adı yoktur, uzuuuun yıllar sürer, beraber o kadar çok şey paylaşırsınız ki, artık hatırlayamazsınız bile, beraber tatiller, beraber yaşanılan bir ev. ama ne arkadaşsınızdır ne sevgili. istiklal caddesinde el ele dolaşırsınz yada yılbaşı öncesi kol kola gezersiniz, sırf o istedi diye birçok planınızdan vazgeçersiniz. evlenmek üzere olan arkadaşlarınız sorar bir akşam yemekte "sizin kaç yıl oldu" diye gülersiniz ve "çok oldu çok bizim dersiniz"
ata the wise
(bkz: ata the wise - dream flower )
öldürmez efenim. ama süründürme katsayısı oldukça yüksektir.
şöyle anlatır isek:
-kişilerden biri emin değildir.
-diğeri oldukça emin fakat çok çok ısrarcı değildir.
-emin olmayan bırakıp gitmek hususunda da emin değildir.
-arada cinsellik vardır.
-arada romantizm vardır.
gider bu böyle listelemeye kalksak. bu ve bunun gibi maddeler delaletinde görülmektedir ki; bir ilişki var ile yok arasıdır. arafat gibidir. ne cennete alırlar seni ne cehenneme atarlar.
independence
bireyi iki arada bir derede birakip hayatini siken ili$kilerdir. hatta ili$ki adi bile konulamadigi icin ba$likta hata var bile diyebiliriz.

insan kendi kendine gelin guvey olur, sonra anlar ki ortada bir bok yok, bu sefer soguk davranir ama kar$i tarafin sicakligindan yine kendi kendince yorumlar yapar, ohoo bi suru $ey.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol