3 şubat 2008 fenerbahçe galatasaray maçı

sepulturk
fortis turkiye kupası’nın en bomba eşleşmesinin ilk maçıdır. şu anda türkiye’nin en büyüğü olan iki takımın çeyrek finaldeki ilk karşılaşmasıdır. ha bu kadar erken final ne kadar hoş olmuştur bilemeyeceğim. her iki takım da avrupadaki maçlarından önce fazlaca yorulacaklardır. ayrıca fenerbahceliler bu sene kupaya daha erken veda edip ümitlerini şubat ayında koltuk altlarına alacaklardır.

edit: ayrıca ufak çaplı bir türkiye-brezilya maçı olacaktır.
hergele
galatasaray ın kazanamasa da rövanş için avantantajlı skor elde edeceği maç.song un olmaması dışında herhangi bir dezavantaj yok ama en önemlisi galatasaray ın kadıköy lanetinden kurtulması için ilk golü atan taraf olmasıdır bunu başarırsa gerisi teferruat.
sepulturk
her zamanki gibi galatsary’ın daha iyi oynadığı maç olmuştur. fakat enteresan olan maçın berabere bitmiş olmasıdır. olmazdı normalde böyle fener yenerdi ama olmadı işte.

edit: oha lan doğru ya bu kupa maçıydıç fener nasıl kupadan elenir onun hesabındaydı.

ayrıca maçla ilgili bir kaç şey söyleyeyim. kalli sağolsun yine maçın içine etti. son 15 dakikaya kadar galatasaray resmen ezdi fenerbahce’yi ve maçı rakip sahaya yığdı. ama bu 75. dakikada hakan şükür’ü oyundan çıkardı kalli ve yerine ayhan akman’ı aldı. bu dakikadan sonra galatasaray kapandı ve cılız da olsa bir kaç atak şansı verdi fenerbahce’ye. eğer hakan şükür maça devam etseydi galatasaray’ın bir gol bulması işten bile olmayacaktı. neyse. nasip sami yen’e.

edit 2: maçtan önce fenerliler kaç fark atsak, şöyle ballı kura filan diyorlardı. ha her şey için çok erken ama kibir’in ne kötü bir şey olduğunu anlamışlardır umarım.
(bkz: kibir)
(bkz: kubur)
van ness
cimbomun feneri bir daha bu kadar kötü göremeyeceği maç oldu. sami yen de fener daha iyi oynayacaktır, oynamak zorundadır da.
rdm
$u fizik kanunu tekrardan beynime kazımı$ maç oldu mevzu bahis maç. $öyle ki:

1- eğer fenerbahçe galatasaray ı yenerse: süper oynamı$tır efsanedir, tutmayın küçük eni$teyidir.

2- eğer fenerbahçe galatasaray ı yenemez de maç berabere biterse: fenerbahçe maça konsantre olmamı$tır, maçı sallamamı$tır. fenerbahçe isteyerek ve bilerek kötü oynamı$tır. galatasaray iyi oynamamı$tır.

3- fenerbahçe yenilirse: ipne federasyon orospuçocuğu hakemler
sepulturk
galatasaray taraftarının fenerbahce taraftarıyla karşılıklı "sarı kırmızı" çektiği maç olmuştur. şöyle ki;

http://tinyurl.com/3bxyvt

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol