boğac erozan

elma sekeriiii
istanbul bilgi üniversitesi ögretim üyesi. iktisadi ve idari bölümler fakültesi uluslararası ili$kiler bölümündedir.

kendisi okulda efsane bir ki$iliktir, herkezin sevdigi ve saydıgı bir o kadar da korktugu insandır. yanlı$ yapanı sevmez ve de affetmez.bazen a$ırıya kaçtıgı dü$ünülse de ögrencileri yine de sever onu.

hiç bir adaletsizlige gelemeyen bir insandır,resmen okuldaki adalet bekçiligi vasfını kendi üzerine almı$tır. "aa yeter hocam size mi kaldı!!?" diyenler için de okuldaki disiplin kurulunda boy göstermektedir.

okulun demirba$ı olan idealist ki$iliktir.

idiamin
sınıfta her telefon calışında, her konusan birini gordugunde ben dekan yardımcısıyım ile baslayan bir cumleyle karsısındakini azarlayan uluslararası ilişkiler hocasıdır. ancak bu hocanın sınıfları surekli dolu olur, ogrenciler tarafından da oldukca sevilir.

ben de birinci sınıfta bir dersinden a ile geçmiştim ve en sevdiğim hocalardan biri olmustu. 2 sene sonra bir dersinde beni azarlamıştı ben de tam kavga modundaydım, onun bunu anlamasıyla beraber karsılıklı bagrısmalar ve hocanın kazagını cıkarıp gel bakalım bahceye demesiyle birbirimize saldırmamız artık en sevdigim hocalardan biri olmamasına vesile olmustu.

ama bogaç hoca iyidir.
john maynard keynes
kendisi o kadar adaletli bir insandir ki butun sene boyunca sadece ama sadece 1(bir) derse gelemedigim icin notumu a dan b- ye dusurmekte sakinca gormemistir,kendisi sahip oldugu yetkileri sonuna kadar kullanan despot biridir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol