youtube a erişim yasağının kalkması

igor
boku cikmis durumdur. madem acacaksin neden kapatiyorsun, hadi kapattin niye aciyorsun, acik kalacak seyi niye kapatiyorsun, kapatilamayacak seyi hangi zihniyetle kapatiyorsun v.b milyonlarca soru sorulabilir. bu duruma aba altindan sopa gostermek denmez de ne denir? bu da baska bir sorumuz.
376
bir miktar yalama oldu malumunuz. yakında haftanın belirli günler yasak ,diğer günler ise serbest olacak gibime geliyor. hazır iktidarımız da belliyken cuma günleri yutuba girmek yasak olur diye tahmin ediyorum. tabi bu sadece bir düşünce. cumartesi pazar da tatil yapabilirler.
senko
türkiye’de ki bilişim ve internet kavramlarının devleti yönetenler tarafından ne derece anlandığına çok güzel bir örnektir.
çin bile bu tür tutumlardan yavaş yavaş vazgeçerken hala iranvari bir tutum izlenmesi çok vahim.
imphotep
normal erişime açılsa bile bireysel protesto olarak şu anda hizmet veren alternatif siteleri kullanarak girmeye devam edeceğimiz olaydır.e bir de alışkanlık var tabi.artık "youtube" yazıp alt enter yapmayı unuttuk..
independence
yapilan goru$meler sonucunda youtube yetkilileri ataturk’e hakaret iceren videolari kaldirmi$lar ve 2,5 senedir kapali olan youtube, kapatma kararini veren mahkemenin kapatma kararini kaldirmasi sonucunda yeniden acilmi$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol