webcam kızları

mitili
webcam’de seksi şovlar yapan kızlardır bunlar. tam olarak kendilerine ne dendiğini bilmiyorum ondan böyle dedim. seksiliği insanlıktan çıkmak zannedenler de vardır içlerinde.

http://tinyurl.com/2dfc27
abraxas
bilimsel ismi homo-webilis olarak gecen bu canlilar, homo-sapiens in, kucukken cok siddet gormus, kafasina bir ve ya daha fazla darbe almis mutojenik yan urunudurler.

bitkiler icin isik neyse, webilisler icin web-cam oyledir. web-cam goren webilisler, birden o cemcuk suratlarini duzeltir, saclarini acar, ve kivirmaya baslarlar. kivirdikca terleyen vucutlari, yavas yavas ustundeki kiyafetleri kabul edemez hale gelirler, soyunurlar.

bir de bunlarin baska bir turu vardir ki, daha sakindir.yuzustu uzanir webcam karsisina, gotunde muhtemelen cok hafif bol gelen( got ustunde kivrimlasicak kadar..)don ile uzanirlar, ayaklar dizlerden kirik, taban gokyuzune bakar. arada bi got titretilir, seksi oldugunu sanan webilis 250x350 cozunurluklu kamerada rahatlatir bunyesini.

en buyuk sorunlari web-cam siz ortamdir, bu sorunu yeni yeni ismail yk ile cozmekteler, arastirmalara gore homo webilislerin yuzde 82.34 unde ismail yk webcam etkisi gostermekte ve aniden kivirmaya baslamaktalar.

yeni cikan virus ise yavas yavas cok can yakmaya basladi,korkutucu tabi: gardrop

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol