göğüs estetiği

sepulturk
çoğu erkek için göğüsleri gayet itici hale getiren estetik çeşitidir. cansız bir varlığa dönüşür göğüs. buz gibi olur, bir sıcaklığı kalmaz. mecburi durumlar var mıdır bu iş için bilemiyeceğim ama eğer güzel bir görünüm için yapılıyorsa belki bir nebze sonuç elde edilebilir ama konu hisler olduğunda kesinlikle sınıfta kalır.

edit: burada mevzu bahis estetik silikonlu olan estetiktir. böyle ortadan iki ayrılmış portakal gibi yapan göğüsleri var ya, heh o işte.
atacamadesert
- hayırdır süleyman abi göğüs estetiği yaptırmışsın?
+ yingeniz çoh ısrar ettiydi, ben de dedim elaleme karşı bomba gibi göğüslerle nasıl çıkacan sokağa, silikonları da almış bulunduyduk. hayırlısı artık!
skymen59
göğsün içindeki silikonlar hareket ettiği için çoğu zaman yana kayar ve göğüsler kıçıma benzer. hele abartılı göğüsler için yapılan estetikler tam bir facia. silikon ve naturel bölüm göğsü iki eşit parçaya böler ve kadının memesi kademeli görünür. değil seks istemek, tavuğu yumurtadan kesecek kadar cirkin bir görünüm oluşur.
independence
iki tane prezervatifin icerisine su doldur, uclarina da keceli kalemle birar tane zevkine gore kahverengi noktalar kondur, al sana estetikli gogus.

not: tanimdan yola cikip prezervatiflerin icerisine su doldurup sonra da bu prezervatifleri yalamaya kalkan arkada$lar, sozum size. lan yok, size sozum falan yok, yalayin a.k.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol