google a getirilen erişim yasağı

0 /
sepulturk
allahıma çok şükür gerçekleşmiş olaydır. google groupsa erişemez olmuşuz. hayırlı olsun vatanıma, milletime. dünyaya ne kadar güçlü bir devlet olduğumuzu bir kez daha gösterdik.

http://tinyurl.com/3kh2z4

http://shiftdelete.net/site/images/stories/2007/06/google_kapandi_buyuk.jpg
independence
haydi bismillah..

$imdi $oyle bir soylenti peydah olmu$ durumda internet aleminde.

"google’in destekledigi bir sitede ataturk’e agza alinmayacak hakaretler barindirildigi icin alakali sitenin kapatilmasina.."

sites.google.com/site/kemalizminkarinagrisi isimli bir sitede kemalizm’in karin agrisi ba$likli bir yazi bulunmasi ve bu yazinin iceriginde de ataturk’e agza alinmayacak sozler sarfedilmesi sebebi ile bu sitenin kapatilmasi talep edilmi$ ataturkcu du$unce dernegi tarafindan. domainde de goruldugu uzere domain esasen bir subdomain ve bu subdomain engellendigi taktirde google hizmeti olan pek cok uygulamanin cali$mamasi(google earth, google map, google analystic, google adwords, google adsense vs..) yuksek olasilik. bu uygulamalar cali$salar bile eski hizlarinda kesinlikle olmayacaklardir. google’in bizzatihi kendisi engellenmez, sanmam o kadar yapacaklarini ama subdomainlerinden sadece bir tanesinin bile engellenmesi bizleri son derece olumsuz yonde etkileyecektir. $u anda bahsi gecen siteye giri$ opendns uzerinden dahi yapilamamakta. umarim turk adaleti bunu yeterli gorur.

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/140118-google-kapaniyor-mu.aspx
independence
internet sitesi yasaklayarak ataurk’u korudugunu du$unen zihniyetin son urunu. bu sefer ataturkcu du$unce dernegi tarafindan gercekle$iyor. ataturk hayatta olsaydi bu du$uncenizi o du$unen beyninizle birlikte sokardi bir yerlerinize ya neyse.

+ hadi bugun de ataturk’u koruyalim. atacamadesert’i mi hapse attirsak, bak ba$inda ata hecesi var, ataturk’e agza alinmamasi gereken buyuk bir hakaret bu!
- ona yarin bakariz, bugun de bkm’yi kapattiralim, ata demirer sahne aliyor orada kimi zaman, buyuk saygisizlik!
+ ehehe cok gerizekaliyiz di mi?
- su katilmami$larindaniz hemde ehehe.
independence
sozluk icerisinde kodsal anlamda kullanilan kimi google scriptleri sebebiyle sozlukteki hareketler de yava$lami$ ve hemen hemen engellenmi$ durumda. boyle bir aksaklikla kar$ila$an arkada$lar ne $ekilde bir aksaklik ya$adiklarini mesaj olarak belirtirlerse zaman gecirmeksizin durumu fixleyebiliriz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol