otobüste erkek yanina oturmayan teyze

totik
bu teyze türlerimiz boş otobüste yanlarına bir erkeğin oturacağı ihtimali karşısında bir bayan yanı seçer ve o talihsiz zat sizseniz boş otobüste teyzenin sizi ezmesi gerçeğiyle baş etmeye çalışırsınız. kalkmaya çalışsanız oda sizle gelir korkusuyla iyice tedirgin olursunuz. sırf bu sebepten ve teyzeye gıcık olduğunuzdan boş otobüste oturmaz yolculuğu ayakta geçirirsiniz. eğer bu teyze yalnız kalmıs ve yanı boşsa ve şans bu ya yanına yaşı ne olursa olsun bir erkek oturduysa oflanıp puflanır, şöyle bir ters bakış atar çekilir çekinir.
işte bu noktada bu teyze türlerine sorulacak önemli soru şudur
teyzecim adam sizi ne yapsın otursanız ne olacak oturmasanız ne olacak?
bu ayırımcılık neden
elma sekeriiii
(bkz: sümme ha$a o ne erkek mi)

yahu her$ey cinsellik midir, toplumdaki her birey i$i gücü cinsellikle alakalı adım ba$ı fantezi kuran ki$iler midir? böyle dü$ünen ki$iler iki ayrı kutuba iter insanları...hangi çaga girdik acaba?

- ayh ne dokunuyosun be?
+ hanımefendi, otobüs sola yattıgı için böyl...
- sus terbiyesiz, buraya oturanda kabahat aslında.
+ iyi de ben...
- bak hala konu$uyo?!ay incek var $oför bey evladım!

topluluk: ooooeh be!


herkez usturubunu bilecek, kadını da erkegi de.
redcrow
şimdi şöyle. bu ülkede namusu kendi kabilesinden oluşan bayanlar üzerinden yaşayan, fakat iş başkalarının eşi, dostu, karısı, kızı olunca her türlü piçliği yapmayı kendinde hak gören, otobüste minibüste fortçuluk mesleğini kendine hobi edinmiş, turist olarak ülkemizi seçmiş ve her dünya şehrinde olduğu gibi, geldiği şehrin en ünlü meydanına yılbaşı kutlamasına katılmış kadınların,(yeri gelir erkeklerin bile olabilir) popolarını avuçlayan, pazar yerlerinde niyeti ordaki esnaftan alışveriş yapmak olan bayanlara, kelime oyunları yaparak laf atan, bastırılmış cinsel güdülerini her daim utanmadan göstermekten çekinmeyen orospu çocuklarının sayısının fazlalığından ötürü kendine gayriihtiyari olarak savunma mekanizması geliştirmiş teyzedir bu.

yaşı geçmiş olsa bile o yaşına kadar yaşadığı olaylar ve gördüğü baskıcı toplum uygulamaları onu buna yapmaya itmiştir. kolay değildir dejenere bir toplumda kadın olmak. sapıklık dünyanın her yerinde olmasına rağmen burda bambaşka boyutlarda yaşanır.

ha bunların hiçbiri gerekçe değil diyelim; kimse istemediği birinin yanına oturmak zorunda değildir çavuş. o türü, bu türü yoktur kardeşim bu işin. isteyen oturur istemeyen oturmaz. ben mesela güzel kızlar otobüste falan hep kuçağıma otursun isterim ama hiç oturmadılar bugune kadar. şimdi ben bu kızın modernliğinden şüphe mi duymalıyım.hayır.aksi halde o benim kendi eşekliğim olur.

analizler arası kavram kargaşaları ?!%#!
duracell
iki çeşit kişiler vardır ki bunlar insanları obje olarak görür

birincisi cinsel obje; her erkek bir cinsel objedir ve sakata gelmemek için uzak durmak gerekir

ikincisi dinsel obje; her erkek bir dinsel objedir ve kadın yanında ne işi var. ben haremime sen selamına

(bkz: haremlik selamlık)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol