türbanlı doktor

independence
ameliyatlara seccade ile girip, hastaya verilen narkoz etkisini gosterene kadar namaz vecibesini yerine getirir.kimi zaman hem$ireden ne$ter isteyecegine tespih istedigine de denk gelinmi$tir.

doktor:tespih!
hem$ire:hö?
doktor:ne$ter!
hem$ire:hah.

edit:tahminimden daha az eksi oy almi$im bu sefer din ile alakali(sozde!) bir entry girdigim icin.laik bir cumhuriyette sozde dinini ya$ayan ama esas amaci toplumun icine nifak sokup dinden sogutmaya cali$an insanlari ti ye alan entryler sizlerin dini duygularinizi rencide ediyrosa okumayacaksin arkada$im sozlugu.gidip fethullah gulen in aglayip durdugu cd lerden alip hu$u icerisinde izleyeceksin.boylelikle vatanin ve cumhuriyetin amina koymaya and icmi$ oan zumrenin yilmaz bekcilerinden birisi olacaksin ki $anin yurusun.hadi.
elma sekeriiii
- bu gidi$ iyi bir gidi$ degil doktor?!

+ neden o?

- cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmi$, bütün tersanelerine girilmi$, bütün ordulari dağıtılmı$ ve memleketin her kö$esi bilfiil i$gal edilmi$ olabilir.

- ...

+ bütün bu $eraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. hatta bu iktidar sahipleri $ahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.

- yava$ yava$ saç ba$ dagıtmadan geliyoruz evladım, sen yoruldun çekil otur $öyle...



edit: eksileyen insan,cok kücüksün. cok kücük.
kelly
bunların erkek hastalara bakmayanları da mevcuttur. doktor olurken ettikleri yeminleri unutmuş oldukları bu şekilde ortaya çıkar.

ha unutmadan, yalan yere yemin etmek günah değil miydi?!
angelus
bir takım sağlık kuruluşlarının önünde görülen bez afişlerde yazan "doğumlara kadın doktor girmektedir" ibaresinde yer alması muhtemel doktorlardır. hayır bu durumda insan sağlıkla ilgili bir konuda bile cinsel ayrımcılık yapıldığına mı üzülsün, siyasetin bu raddeye geldiğine mi üzülsün bilememektedir.


ps: "doğumlara kadın doktorlar girmektedir" ibaresinin öznesi olan doktorların türbanlı olması düşüncesi tamamı ile farazidir. herhangi bir doğumda bulunmadım, tam olarak bilmiyorum, ki bu zihniyet insanı eşinin doğum anında yanında olmasını da yasaklar zaten. neyse böyle işe. nerden nereye. ayıp.
independence
$urada cok net ifade edilmi$ bir durum soz konusu kendileri icin;

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/167018/turbanli-doktor-adayinin-hocasiyla-imtihani

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol