facebook a upload edilen image daki siki tag lemek

mitili
’hmmmmmm diye düşünmedim’ demesin bunu ilk kez duyan. demeyin lan..! hee, tamam..

şimdi efendim, söyleniş itibariyle iğrenç gelmektedir kulağa. aynı zamanda yazarken de iğrenç geldi. bi kere böyle kulağa iğrenç gelen bi şeyi yapan kişiyi ben kınıyorum şahsen. böyle kolpacılık olmaz. neyse, herhalde facebook hesabı bulunanlar "tag" olayının ne olduğunu bilirler. olmayanlar da olsunlar öyle okusunlar bu entryi.

ay kıyamam kıyamam söyleyecem.

----- spoiler -----
tag olayı facebook’a konulan resimlerdeki insanların kimler olduğunu belirt.... daha yazmama gerek yok sanırım anlaşılmıştır bu konu.
----- spoiler -----

şimdi düşünün ki bir insan gelmiş, penisinin resmini çekmiş facebook’a koyuyor. tamam, normal karşılayabiliriz bu olayı. gel gör ki adam isim taktığı penisine bir de tag koyuyor. tıklıyorsun, bir de bakıyorsun profili var. işin garip kısmı burası. adam kendine ayrı penisine ayrı profil açmış. şahsen ben daha fazla konuşmak istemiyorum bu konu üzerine. biz kendimize arkadaş bulamazken elalemin gidip penisine bile arkadaş bulması.. olucak iş değil. yok zaten böyle bi şey salladım. brrrülülüp.

not: başlıkta sik demek istemezdim çok özür diliyorum sözlüğün ahlak bekçilerinden. 50 karakter olayı bitirdi beni.

bir önceki notun devamı (oraya sığmadı da): başlıktaki dilin ebesine atlama olayı kasten yapılmıştır. tarafından. benim tarafından. tarafımdan ya da ne bileyim. bizzat.

edit: bu olaya bi örnek göstermek isterdim ama kameram bozuk.(şaka şaka edit değil bu not)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol