pizzanin son diliminin sivri ucu

abraxas
evet, butun dertlerim cozuldu bu kaldi efenim, su an aklim, pizzanin son diliminin sivri ucunda..

nedir lan bu ayrimcilik?

butun gunun verdigi aclikla pizza soylersiniz, gelir o daha simsicak haliyle, motorsikletin yaptigi her titresim malzemeleri ortaya toparlar hafiften.. karinlar zaten zil caliyor, sirayla bir.. iki.. pizza azalir..her alinan dilimde sivri kisim suner, buyuk parca yerde birakilir..

bu buyuk parcalarin burakilmasinin ardindan gelinen son dilim zurnanin zirt dedigi yer efenim, herkes yudumlarini yavaslatir, sinsi bakislar arada bir rakiplere.. normalde birakin yemek yerken, kosu yaptiktan sonra dahi su icmeyen insanlari su icerken gorebilirsiniz.. niye?.. pizzanin son diliminin sivri ucu icin. gunun galibi son dilime, tersden baslar.. bu tersden baslayan adam cocuklugunda cekirdek citlerken butun cekirdekleri sol yanak boslugunda biriktirip sonunda hepsini birden yiyen cocugun aynidir zaten, buyuyunce de bunu yapiyor terbiyesiz.en son yutar sivri ucu..

neyse efenim, netice de durum su; pizzanin son diliminin sivri ucu, pizzanin en degerli kismidir. bu parcayi alabilmek icin yasanan mucadelelerde cok kanlar dokulmus, cok arkadasliklar bozulmustur.ben bu duruma artik son vermek istiyorum, pizzanin malzemelerinin ortada toplanmasina bir dur demek istiyorum.. yetkililere sesleniyorum bu baslik araciligiyla, bir cozum bulun arkadas!

dipnot: evet cok aciktim, saat 2 15 de acik pizzaci da yok ki..tuh.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol